Καβάλα, καταγάλανα νερά σε πανέμορφες ερημικές παραλίες!

Δίπλα στο χωριό Φωλιά

Μπορεί η παραλία των αμμόλοφων στην Καβάλα να κατέχει τον τίτλο της δημοφιλέστερης, όμως υπάρχουν και αρκετές άλλες στην περιοχή που είναι εξίσου πολύ καλές. Μία από αυτές είναι κοντά στο χωριό Φωλιά, στο κάστρο. Είναι το θέμα τι αναζητά ο καθένας. Εκεί, μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει τα καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά  με την… ησυχία του. Και όταν λέμε με την ησυχία του εννοούμε πως η παραλία δεν είναι οργανωμένη και για αυτό το λόγο δεν είναι πολυσύχναστη.

Μάλιστα, πολλές φορές μπορεί να είμαστε και δέκα άτομα στην παραλία! Κάτι, που πολλοί το θέλουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Ηρεμία και γαλήνη σε συνδυασμό με θάλασσα. Τι καλύτερο! Και μετά το μπανάκι σας, μπορείτε να απολαύσετε τη μοναδική θέα δίπλα στο κάστρο, τρώγοντας στην εκπληκτική καντίνα που είναι εκεί δίπλα. Ένα σουβλάκι με μπυρίτσα για το… δρόμο! Καλά να περάσετε! 

Συντάκτης 

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία, μόλις στα 22 του χρόνια, σε πολιτική εφημερίδα πανελλήνιας εμβέλειας στην Αθήνα. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη όπου εργάστηκε σε αθλητικές εφημερίδες και ραδιόφωνα ενώ διετέλεσε γραφείο Τύπου σε ομάδες βόλεϊ και σε διεθνείς διοργανώσεις. Η μετάβαση από τον έντυπο στον ηλεκτρονικό Τύπο ακολούθησε ως φυσική εξέλιξη και πλέον καλύπτει όλα τα είδη του ρεπορτάζ.

Σχετικές δημοσιεύσεις