Μοναδικός παράδεισος μία ανάσα από τη Θεσσαλονίκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη αμμώδης παραλία, πεντακάθαρα νερά και ένα μαγευτικό τοπίο συνθέτουν ένα ιδιαίτερο σκηνικό στην περιοχή «Ναυάγιο» της Επανομής. Η παραλία, που πήρε το όνομά μας από ένα ναυάγιο ενός πλοίου, που βούλιαξε στα τέλη της δεκαετίας του ‘70, φημίζεται για τη μοναδικότητα και την ομορφιά της. Εκτός από το πολυφωτογραφισμένο κουφάρι του πλοίου, που στέκεται εκεί σκουριασμένο, με εμφανή τα σημάδια του χρόνου και της θάλασσας, στο σημείο δημιουργείται ένα… τρίγωνο, στην ουσία μία αμμόγλωσσα, με την παραλία να μπαίνει μέσα στη θάλασσα και να σχηματίζει μία μύτη. Η ιδιαιτερότητα είναι πως από τη μία πλευρά έχει κύμα ενώ από την άλλη τα νερά είναι ήρεμα.

Η αρκετά μεγάλη ακτογραμμή με άμμο (Ποταμός), το άνετο πάρκινγκ και φυσικά η ομορφιά του τοπίου έχουν καταστήσει την περιοχή έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο. Αλλωστε, βρίσκεται μόλις μία ανάσα από την πόλη και όσοι την επισκέπτονται δύσκολα να «ξεκολλήσουν».

Μιας που το καλοκαιράκι, αν και μέσα Σεπτέμβρη, δυσκολεύεται να μας αποχωριστεί, το Life- Events.gr σας δίνει μία γεύση από το «Ναυάγιο» και σας το προτείνει ανεπιφύλακτα για τις τελευταίες βουτιές σας…

Σχετικές δημοσιεύσεις