Σεργιανώντας στην παλιά πόλη της Βέροιας

Αποτελεί σημείο αναφοράς για την Κεντρική Μακεδονία. Μια ιστορική τοποθεσία με πανέμορφα μέρη, η Βέροια είναι από τους τόπους που θέλεις να ξαναεπισκεφθείς.

Η πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας είναι μεν γνωστή για τα εξαιρετικά εδέσματα, και κυρίως τα γλυκά τους αφού επιβάλλεται να φάτε ραβανί και μπαμπαδάκια, προσφέρει όμως στον επισκέπτη και υπέροχα μέρη που σας καλούν να ανακαλύψετε.

VEROIA 4

Μια βόλτα στην παλιά πόλη της Βέροιας θα σας φέρει μπροστά σε έναν άλλον κόσμο, ένα ταξίδι στο χρόνο, αφού η αρχιτεκτονική των σπιτιών με τα σοκάκια που σε καλούν να τα περπατήσεις, φέρνουν μια γλυκιά νοσταλγία που δεν θέλεις να αφήσεις.

VEROIA 8

Οι παραδοσιακές συνοικίες που σε αυτές πριν από έναν και πλέον αιώνα ζούσαν χριστιανοί, μουσουλμάνοι και εβραίοι προσδίδουν μια άλλη αίγλη σε μια σύγχρονη πόλη που δεν κρύβει το παρελθόν μα είναι υπερήφανη γι’αυτό.

VEROIA 3

Περπατήστε στους στενούς δρόμους της, ανεβείτε τις ανηφόρες της, δείτε με προσοχή όλα εκείνα τα σημεία που φέρνουν μπροστά στα μάτια σας την ιστορία και φανταστείτε εκείνα τα χρόνια, τα τόσο διαφορετικά. Η Βέροια κρύβει θησαυρούς καλά κρυμμένους που μας περιμένουν για να τους ανακαλύψουμε…

VEROIA 1

VEROIA 2

VEROIA 5

VEROIA 6

Συντάκτης 

Η πρώτη της αγάπη ήταν το αθλητικό ρεπορτάζ. Υπηρέτησε με συνέπεια επί σειρά ετών τον Εντυπο Τύπο (εφημερίδες και περιοδικά) ενώ εργάστηκε επίσης σε ηλεκτρονικά Μέσα και στο ραδιόφωνο. Πνεύμα ανήσυχο, αναζήτησε νέους ορίζοντες, συνεργάστηκε με ομογενειακά ΜΜΕ και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ και τη φωτογραφία, δίνοντας έμφαση στον άνθρωπο, στη φύση και τον τόπο. Ταυτόχρονα, παρακολούθησε μαθήματα και σεμινάρια με αντικείμενο τα βότανα και τα φυσικά καλλυντικά και ασχολείται με χειροποίητες, PIY (Produce It Yourself) και DIY (Do It Yourself) δημιουργίες. Είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου), της IFJ (International Federation of Journalists) και της AIPS (International Sports Press Association).

Σχετικές δημοσιεύσεις