2η Αυτόνομη Κατάδυση για άτομα με κινητική αναπηρία

Μήνυμα αισιοδοξίας από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών

Θέτοντας τις δράσεις για άτομα με αναπηρία ως ναυαρχίδα της Κοινωνικής του Πολιτικής, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών αποδεικνύει σταθερά και διαχρονικά ότι «αυτό που οραματιζόμασταν μπορούμε να το κάνουμε πράξη», όπως σημειώνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.

Μέσα από δύο ξεχωριστές και ιδιαίτερες εκδηλώσεις που συνεχίζονται μετά την επιτυχία προηγούμενων ετών, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών στέλνει ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας, με στόχο την ισότιμη κοινωνική ένταξη των συμπολιτών μας με αναπηρία στη τοπική κοινωνία και τη δραστηριοποίησή τους.

Μετά το 3ο Φεστιβάλ ΚΔΑΠμεΑ, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, με τους νέους από 16 ΚΔΑΠ της βόρειας Ελλάδας να μαγεύουν το κοινό για μια ακόμη φορά, έρχεται η 2η Αυτόνομη Κατάδυση για άτομα με κινητική αναπηρία να αποδείξουν ότι μπορούν ακόμη και στις πιο δύσκολες προκλήσεις.

Πρόκειται για την αυτόνομη δοκιμαστική κατάδυση «No Barrier Tour», η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 18 Μαΐου 2019, από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών.

Με φόντο το περιαστικό δάσος Σέιχ-Σου και τα κρυστάλλινα νερά της υπερσύγχρονης πιστοποιημένης πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Συκεών, η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών (ΚΕΥΝΣ) και το εξειδικευμένο καταδυτικό κέντρο Azure Diving Center, είναι καθ’ όλα έτοιμοι να προσφέρουν για δεύτερη χρονιά, στους συμμετέχοντες Α.με.Α. μία αξέχαστη εμπειρία δοκιμαστικής κατάδυσης, σύμφωνα με τα πρότυπα διεθνών οργανισμών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών
Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 200 327

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις