Σε διεθνές τουρνουά έλαβε μέρος η ομάδα του Πυρσού

Βρέθηκε στο Σαρλερουά του Βελγίου

Μια ξεχωριστή εμπειρία βίωσαν τα μέλη της ομάδα ποδοσφαίρου τυφλών Πυρσός που το διάστημα 24-26 Μαΐου βρέθηκε στο Σαρλερουά του Βελγίου και έλαβε μέρος σε διεθνές τουρνουά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μπάμπης Τοκατλίδης, με ανάρτησή του στο διαδίκτυο αναφέρθηκε στα παιχνίδια και εξέφρασε τις ευχαριστίες προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Η ποδοσφαιρική μας ομάδα, την περίοδο 24 έως 26 Μαΐου, συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα τυφλών του Σαρλερουά του Βελγίου. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος τέσσερις ομάδες οι διοργανωτές, η ομάδα μας, η ομάδα FC Lokomotive Leipzig.
Και η Πολωνική ομάδα Wroclaw. Η ομάδα μας έδωσε τρία δυνατά και ενδιαφέροντα παιχνίδια νικώντας τους διοργανωτές την ομάδα του Σαρλερουά και την γερμανική ομάδα από την Λειψία. Είχαμε μία ήττα από την ομάδα Wroclaw Με σκορ 1-0. Τα τέρματα της ομάδος μας τα πέτυχαν δύο νέοι αθλητές μας. Ο Νικόλαος γκαγκούλης πέτυχε το ένα γκολ της νίκης με την ομάδα της Λειψίας και ο Δημήτρης φειμογλου το ένα τέρμα που μας έδωσε τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Σαρλερουά. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την παε παοκ fc Η οποία υποστήριξε την συμμετοχή μας στο διεθνές τουρνουά.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις