Εύκολες ζωγραφιές για παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τη μικρή μας φίλη, Ελισάβετ

Η μικρή Ελισάβετ μας δείχνει πόσο εύκολο είναι να κάνουμε, τόσο οι μικροί, όσο και οι μεγάλοι, δύο όμορφες ζωγραφιές, ακόμη και αν δεν… πιάνουν τα χέρια μας.

Τι θα χρειαστείτε; Μα τι άλλο, από χρώματα της επιλογής σας και φύλλα ζωγραφικής. Από εκεί και πέρα, δείτε το βίντεο της Ελισάβετ, εμπνευστείτε και δημιουργήστε τις δικές σας ζωγραφιές.

Συντάκτης 

Η πρώτη της αγάπη ήταν το αθλητικό ρεπορτάζ. Υπηρέτησε με συνέπεια επί σειρά ετών τον Εντυπο Τύπο (εφημερίδες και περιοδικά) ενώ εργάστηκε επίσης σε ηλεκτρονικά Μέσα και στο ραδιόφωνο. Πνεύμα ανήσυχο, αναζήτησε νέους ορίζοντες, συνεργάστηκε με ομογενειακά ΜΜΕ και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ και τη φωτογραφία, δίνοντας έμφαση στον άνθρωπο, στη φύση και τον τόπο. Ταυτόχρονα, παρακολούθησε μαθήματα και σεμινάρια με αντικείμενο τα βότανα και τα φυσικά καλλυντικά και ασχολείται με χειροποίητες, PIY (Produce It Yourself) και DIY (Do It Yourself) δημιουργίες. Είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου), της IFJ (International Federation of Journalists) και της AIPS (International Sports Press Association).

Σχετικές δημοσιεύσεις