Η πατέντα για να κόψετε εύκολα τα καυσόξυλά σας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ανάγκη και η φαντασία «γεννούν» ιδέες

Ολοένα και περισσότερος κόσμος στρέφεται στα καυσόξυλα, ως είδος θέρμανσης, καθώς θεωρείται αυτή τη στιγμή η πιο οικονομική επιλογή.

Κυρίως στην επαρχία, ο κόσμος εκμεταλλεύεται την άδεια που δίνετε για κάποιες μέρες από το δασαρχείο, οπότε αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την κοπή καυσόξυλων, τη μεταφορά τους στο σπίτι και απ’ εκεί επίσης την κοπή τους σε μικρότερα μέρη, ώστε να μπαίνουν στο τζάκι ή τη σόμπα τους.

Ο Δημήτρης Μυλωθρίδης και ο Παύλος Χατζόπουλος από τη Γεωργιανή του δήμου Παγγαίου στο νομό Καβάλας, μοιράζονται μαζί μας την πατέντα που δημιούργησαν με ένα αλυσοπρίονο για να κόβουν πιο εύκολα και γρήγορα τα ξύλα τους.

Χρειάστηκαν εκτός από το αλυσοπρίονο φυσικά, ροδάκια, σωλήνες και κάποιες κάποιες γνώσεις ηλεκτροσυγκόλλησης.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε ο Παύλος Χατζόπουλος μας εξηγεί πως δουλεύει και… πιάνει αμέσως δουλειά!

Συντάκτης 

Η πρώτη της αγάπη ήταν το αθλητικό ρεπορτάζ. Υπηρέτησε με συνέπεια επί σειρά ετών τον Εντυπο Τύπο (εφημερίδες και περιοδικά) ενώ εργάστηκε επίσης σε ηλεκτρονικά Μέσα και στο ραδιόφωνο. Πνεύμα ανήσυχο, αναζήτησε νέους ορίζοντες, συνεργάστηκε με ομογενειακά ΜΜΕ και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ και τη φωτογραφία, δίνοντας έμφαση στον άνθρωπο, στη φύση και τον τόπο. Ταυτόχρονα, παρακολούθησε μαθήματα και σεμινάρια με αντικείμενο τα βότανα και τα φυσικά καλλυντικά και ασχολείται με χειροποίητες, PIY (Produce It Yourself) και DIY (Do It Yourself) δημιουργίες. Είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου), της IFJ (International Federation of Journalists) και της AIPS (International Sports Press Association).

Σχετικές δημοσιεύσεις