Ομορφες χειροποίητες δημιουργίες στο 1ο Christmas Event by Life – Events.gr!

Επιτυχημένη η παρουσία της ομάδας του DIY

Η ομάδα του Do It Your Self (DIY) του Life-Events.gr συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στο 1ο Christmas Event by Life – Events.gr.


Υπενθυμίζουμε πως το παραπάνω event διοργανώθηκε στο πλαίσιο των γενεθλίων των δύο ετών της ενημερωτικής ιστοσελίδας Life-Events.gr και της Life Events Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) και είχε και κοινωνικό χαρακτήρα, στηρίζοντας την προσπάθεια και το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Παιδική Αγκαλιά».


Ολες οι δημιουργίες που παρουσιάστηκαν στο 1ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar ήταν χειροποίητες και αποκλειστικά από την ομάδα Do It Your Self (DIY) του Life – Events.gr.


Μεταξύ αυτών σαπούνια, bath bombs, perfume stick, κεριά, πλεκτά, κατασκευές με decoupage, κοσμήματα, γούρια και πολλά άλλα.


Η στήλη DIY του Life-Events.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει ιδέες, λύσεις και συμβουλές σε ανθρώπους που θέλουν να εμπνευστούν, να δημιουργήσουν αλλά και να μάθουν να κατασκευάζουν μόνοι τους, με απλά και πολλές φορές ανακυκλώσιμα υλικά, προϊόντα φροντίδας και περιποίησης, καθημερινής χρήσης, καθαριστικά, μικροέπιπλα, διακοσμητικά είδη κτλ.   

Συντάκτης 

Η πρώτη της αγάπη ήταν το αθλητικό ρεπορτάζ. Υπηρέτησε με συνέπεια επί σειρά ετών τον Εντυπο Τύπο (εφημερίδες και περιοδικά) ενώ εργάστηκε επίσης σε ηλεκτρονικά Μέσα και στο ραδιόφωνο. Πνεύμα ανήσυχο, αναζήτησε νέους ορίζοντες, συνεργάστηκε με ομογενειακά ΜΜΕ και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ και τη φωτογραφία, δίνοντας έμφαση στον άνθρωπο, στη φύση και τον τόπο. Ταυτόχρονα, παρακολούθησε μαθήματα και σεμινάρια με αντικείμενο τα βότανα και τα φυσικά καλλυντικά και ασχολείται με χειροποίητες, PIY (Produce It Yourself) και DIY (Do It Yourself) δημιουργίες. Είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου), της IFJ (International Federation of Journalists) και της AIPS (International Sports Press Association).

Σχετικές δημοσιεύσεις