Τέσσερις εύκολοι και ιδιαίτεροι τρόποι για να ξεχωρίζουν τα πασχαλινά σας αυγά (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις

Αν βαρεθήκατε τον κλασικό τρόπο να βάφετε τα αυγά σας και φέτος θέλετε να κάνετε κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους τέσσερις τρόπους, αν όχι όλους, που παρουσιάζονται στο παρακάτω βίντεο.

Η μικρή μας φίλη Ελισάβετ, μας παρουσιάζει πως μπορούμε να κάνουμε τα πασχαλινά μας αυγά διαφορετικά από τα συνηθισμένα, με έναν εύκολο, όμορφο αλλά και δημιουργικό τρόπο για εσάς και τα παιδιά σας.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε περισσότερες δημιουργίες της Ελισάβετ, μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι της στο youtube, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/channel/UCcMh_WgTXp231zgpm-NSyHA

Συντάκτης 

Η πρώτη της αγάπη ήταν το αθλητικό ρεπορτάζ. Υπηρέτησε με συνέπεια επί σειρά ετών τον Εντυπο Τύπο (εφημερίδες και περιοδικά) ενώ εργάστηκε επίσης σε ηλεκτρονικά Μέσα και στο ραδιόφωνο. Πνεύμα ανήσυχο, αναζήτησε νέους ορίζοντες, συνεργάστηκε με ομογενειακά ΜΜΕ και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ και τη φωτογραφία, δίνοντας έμφαση στον άνθρωπο, στη φύση και τον τόπο. Ταυτόχρονα, παρακολούθησε μαθήματα και σεμινάρια με αντικείμενο τα βότανα και τα φυσικά καλλυντικά και ασχολείται με χειροποίητες, PIY (Produce It Yourself) και DIY (Do It Yourself) δημιουργίες. Είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου), της IFJ (International Federation of Journalists) και της AIPS (International Sports Press Association).

Σχετικές δημοσιεύσεις