Μελομακάρονα: Το μυστικό για το υπέροχο χριστουγεννιάτικο γλύκισμα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Η παραδοσιακή συνταγή

Συγκαταλέγεται στα αγαπημένα και δημοφιλή γλυκίσματα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Αναφερόμαστε φυσικά στα μελομακάρονα, που δε λείπουν σχεδόν από κανένα σπίτι. Κάποιες νοικοκυρές προτιμούν να βάλουν όλη την τέχνη και το μεράκι τους και να τα φτιάξουν με τα χεράκια τους και κάποιες άλλες, να τα αγοράσουν από τα ζαχαροπλαστεία και τους φούρνους.


Οποια και αν είναι η επιλογή σας, ένα είναι το σίγουρο… Χριστούγεννα χωρίς μελομακάρονα δε γίνονται!


Το Life-Events.gr βρέθηκε στην Ανω Πόλη και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίων Αναργύρων, όπου βρίσκεται το παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο Zucchero.


Μπήκαμε στο εργαστήριο της οικογενειακής επιχείρησης και με την πολύτιμη βοήθεια της ιδιοκτήτριας, κυρίας Ντίνας Παράσχου, σας παρουσιάζουμε πως να κάνετε γρήγορα και απλά τα μελομακάρονά σας.

Η κυρία Ντίνα δε δίστασε να μας αποκαλύψει και τα «μυστικά» για πεντανόστιμα μελομακάρονα, που μεταξύ άλλων είναι τα αγνά και φρέσκα υλικά.

Συντάκτης 

Η πρώτη της αγάπη ήταν το αθλητικό ρεπορτάζ. Υπηρέτησε με συνέπεια επί σειρά ετών τον Εντυπο Τύπο (εφημερίδες και περιοδικά) ενώ εργάστηκε επίσης σε ηλεκτρονικά Μέσα και στο ραδιόφωνο. Πνεύμα ανήσυχο, αναζήτησε νέους ορίζοντες, συνεργάστηκε με ομογενειακά ΜΜΕ και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ και τη φωτογραφία, δίνοντας έμφαση στον άνθρωπο, στη φύση και τον τόπο. Ταυτόχρονα, παρακολούθησε μαθήματα και σεμινάρια με αντικείμενο τα βότανα και τα φυσικά καλλυντικά και ασχολείται με χειροποίητες, PIY (Produce It Yourself) και DIY (Do It Yourself) δημιουργίες. Είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου), της IFJ (International Federation of Journalists) και της AIPS (International Sports Press Association).

Σχετικές δημοσιεύσεις