Μπήκαμε στην τελική ευθεία για το Πάσχα που σημαίνει πως εντείνονται οι προετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι την Κυριακή της Ανάστασης.
Καιρού επιτρέποντος, αφού η όρεξη δε μας λείπει, θα ψήσουμε τον παραδοσιακό οβελία.
Οι κρεοπώλες έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μας προμηθεύσουν με την καλύτερη πρώτη ύλη ώστε η σούβλα μας να είναι πεντανόστιμη.
Το LIFE-EVENTS.GR απευθύνθηκε στους… ειδικούς, στο Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης, και δίνουν όλες τις απαραίτητες και εξόχως χρήσιμες πληροφορίες ώστε να επιλέξετε το σωστό αρνί ή κατσίκι.
Παράλληλα, μάς δείχνουν και μυστικά για τη σούβλα ώστε και την τέλεια γεύση να πετύχουμε και να αποφύγουμε τις αναποδιές…