13ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας & Ανάπτυξης (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον για την εκδήλωση που διοργανώνει το ka-business.gr στις 4 Νοεμβρίου 2017

Τους σκοπούς, τους ομιλητές και το πρόγραμμα του 13ου ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ &; ΑΝΑΠΤΥΞΗ που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» του συνεδριακού κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» με τελετή έναρξης στις 10:30 και λήξης στις 21:00 παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου στην ΕΣΗΕΜ-Θ η δημοσιογράφος και δημιουργός του www.ka-business.gr και των θεσμών των Πολυσυνεδρίων, Ραλλιώ Λεπίδου.

Η κ. Λεπίδου ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι δηλώσεις συμμετοχής στο 13ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ &; ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ είναι εκατοντάδες.

«Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ψηφιακά εργαλεία έχουν αύξηση τζίρων και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας. Αυτά είναι τα συμπεράσματα μιας τελευταίας έρευνας που πραγματοποίησαν κολοσσοί της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας, όπως η Facebook. Μέσα από έξι θεματικές θα επιχειρήσουμε να απαντήσουμε στις προκλήσεις και τα αναπάντητα ερωτήματα του ψηφιακού επιχειρείν» σημείωσε η κ. Λεπίδου.

«Τα ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΑ του www.ka-business.gr συμβάλλουν στη διάδοση καινοτόμων ιδεών και επιχειρήσεων. Για το λόγο αυτό στηρίζουμε τόσα χρόνια και το εγχείρημα και την κ. Λεπίδου» είπε ο πρόεδρος Κυριάκος Λουφάκης, πρόεδρος του ΣΕΒΕ.

Σύμφωνα με την ίδια, περισσότεροι από σαράντα ομιλητές, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, επιχειρηματίες, φοιτητές , άνθρωποι της αγοράς κ.α. θα επιχειρήσουν να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως:

Πως μπορούν οι επιχειρήσεις να περάσουν στην ψηφιακή εποχή;
Ποιες είναι οι βασικές διαφορές του ψηφιακού από το παραδοσιακό επιχειρείν;
Ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες του ηλεκτρονικού εμπορίου και πως αυτοί εφαρμόζονται στην πράξη;
Ποια είναι τα είδη μεταφορών… νέας γενιάς;
Με ποιον τρόπο οι αγρότες μπορούν να αυξήσουν τα έσοδά τους και να καλυτερεύσουν την ποιότητα της καλλιέργειάς τους με τη χρήση των νέων τεχνολογιών;
Επιτυχημένα μοντέλα ψηφιακής επιχειρηματικότητας μπορούν να μας εμπνεύσουν και αν ναι, με ποιον τρόπο;
Πως αλλάζουν τα δεδομένα της παγκόσμιας οικονομίας οι ψηφιακές τεχνολογίες και με ποιον τρόπο μετασχηματίζονται οι παραδοσιακές μορφές;

Δείτε επίσης:   Επέμβαση στεντ για τον Γιάννη Μπουτάρη

«Τα 6,5 τελευταία χρόνια καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες να αναδείξουμε τις φρέσκιες ιδέες και τα νέα μυαλά που επιμένουν ελληνικά και στη χώρα τους. Αυτό θα κάνουμε και στο 13ο ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ &; ΑΝΑΠΤΥΞΗ, θα αναδείξουμε νέα επιτυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα της χώρας μας στον τομέα του e- επιχειρείν» είπε η κ. Λεπίδου.

Στο εκθεσιακό κομμάτι του 13ου ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ &; ΑΝΑΠΤΥΞΗ θα συμμετέχουν περισσότεροι από 20 start uppers, ενώ έντονη θα είναι η παρουσία του ΑΠΘ, του ΠΑΜΑΚ και του… ΠΑΟΚ.

Οι θεματικές του 13ου ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ &; ΑΝΑΠΤΥΞΗ είναι οι εξής:

Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα: Νέες μορφές επιχειρηματικότητας
Από την παράδοση στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα
Οι προοπτικές της ψηφιακής Γεωργίας – Κτηνοτροφίας
Μέσα στήριξης της Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας
Next Generation: Εκπαίδευση στο e-επιχειρείν
e- Yποδομές και Έργα Ανάπτυξης

Σημειώνεται πως στο τέλος του 13ου ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ &; ΑΝΑΠΤΥΞΗ το www.ka-business.gr θ α βραβεύσει πέντε επιχειρηματίες και εταιρίες για την καινοτομία της. Αυτοί είναι:

Βασίλης Μακκιός, Coralia
Αθανάσιος Τσαυτάρης για τη συμβολή του στην καινοτομία και τη γεωργία
Watt+ Volt
Welcome Stores
«Τεχνόπολις»
Marketing Club με έδρα τη Θεσσαλονίκη

Φέτος, τα χρήματα του κουμπαρά του www.ka-business.gr θα δοθούν στο ειδικό φιλανθρωπικό σωματείο «Ελπίδα» που ιδρύθηκε από γονείς και κηδεμόνες παιδιών-ατόμων που πάσχουν από αυτισμό το 1980.

Το 13ο Πολυσυνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των: Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης), Υπουργείο Εξωτερικών, Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Επίσης τη φετινή διοργάνωση στηρίζει η ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ και ο ΣΕΒΕ.

H δημοσιογράφος και δημιουργός του www.ka-business.gr, Ραλλιώ Λεπίδου, μιλάει στην κάμερα του Life-Events.gr για το Πολυσυνέδριο και το ξεχωριστό ενδιαφέρον για το κοινό…

Σχετικές δημοσιεύσεις