Αναπάντητα ερωτήματα για την αυτοκτονία της μητέρας και το θάνατο του 4χρονου παιδιού

Τι είπε ο τραγικός πατέρας και σύζυγος στην αστυνομία

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν στο Νέο Κόσμο την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία, που συγκλονίζει από το απόγευμα της Τρίτης (19.03.2019) το πανελλήνιο.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τι ήταν αυτό που έκανε τη 40χρονη να πετάξει το 4χρονο κορίτσι της στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας και στη συνέχεια να «βουτήξει» και η ίδια.

Τραγική φιγούρα ο  σύζυγός της, υπάλληλος σε εταιρία υπολογιστών, ο οποίος τη στιγμή της τραγωδίας προσπαθούσε να μπει στο σπίτι αφού η 40χρονη είχε κλειδώσει την πόρτα ασφαλείας βάζοντας τον συρτή, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του διαμερίσματος.

Τα ερωτήματα για το λόγο που η γυναίκα προχώρησε σ’ αυτή την κίνηση παραμένουν ακόμη αναπάντητα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν είχε αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα σε σημείο που να χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Στην πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς ο τραγικός πατέρας και σύζυγος το μόνο που, σύμφωνα με πληροφορίες, μπόρεσε να πει ήταν ότι η σύζυγός του δεν είχε δώσει σημάδια ψυχολογικών προβλημάτων και ότι δεν υπήρχαν προβλήματα στη μεταξύ τους σχέση. Υπήρξαν, είπε, διαστήματα που ήταν κλεισμένη στον εαυτό της, αλλά ποτέ δεν του πήγε το μυαλό πως θα μπορούσε να αυτοκτονήσει, παίρνοντας μαζί της στο θάνατο και το 4χρονο κοριτσάκι της.

Κανείς στην γειτονιά δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί καθώς η οικογένειά σύμφωνα πάντα με τους γείτονες ήταν κοινωνική χωρίς να δίνει δικαιώματα με τη συμπεριφορά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από γείτονες το ζευγάρι ζούσε εδώ και 15χρονια μαζί και η 40χρονη είχε περάσει κάποια ψυχική ασθένεια στην εφηβεία της.

Η γυναίκα έριξε πρώτα τη μικρή Έφη στο κενό και μετά βούτηξε και η ίδια. Η γυναίκα έχασε ακαριαία τη ζωή της αλλά το κοριτσάκι είχε σφυγμό όταν έφτασε στο ΕΚΑΒ. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή στις 17:40.

Με πληροφορίες από newsit.gr, protothema.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις