Αναβάλλεται λόγω καιρού η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στους Αμπελόκηπους

thessaloniki xristougenna christmas

Για την επόμενη εβδομάδα

Εξαιτίας των καιρικών φαινομένων και της έντονης βροχόπτωσης αναβάλλεται η σημερινή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στους Αμπελόκηπους στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019. Δύο μεγάλες γιορτές θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα. «Χριστούγεννα στο Φως» στους Αμπελόκηπους και «Santa Walk».

Την Πέμπτη το απόγευμα στην Πλατεία Επταλόφου τα «Χριστούγεννα στο Φως». Από τις 6 το απόγευμα μουσικά σχήματα Τζαζ, Έντεχνα, Ροκ και Ρεμπέτικα,  θα βρίσκονται στους τέσσερις δρόμους γύρω από την Πλατεία, ενώ εμψυχωτές θα διασκεδάζουν τους μικρούς φίλους!

Στις 8 και μισή, έρχεται το Άναμμα του Δέντρου μας, ενώ στις 9 το βράδυ θα ακολουθήσει η μεγάλη συναυλία των μοναδικών «ΟΝΙΡΑΜΑ»

Η γιορτή όμως, δεν είναι μόνο αυτή. Ήδη από τις 7 το απόγευμα μια μεγάλη πορεία αγάπης θα ξεκινήσει από την Πλατεία Τσομπάνογλου της Μενεμένης που θα καταλήξει στους Αμπελόκηπους, στην οδό Παπαφλέσσα, μέσω της οδού Μ.Αλεξάνδρου, που θα παραμείνει κλειστή. Στο τέλος της διαδρομής μία όμορφη συναυλία θα περιμένει τους συμμετέχοντες, με πρωταγωνιστή, το γνωστό ερμηνευτή Γιώργο Φανάρα.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις