Ανεξαρτητοποιήθηκε σύμβουλος της παράταξης Νοτοπούλου στο δήμο Θεσσαλονίκης

dimotiko symvoulio thessalonikis

Τι ανέφερε στην επιστολή της

Παρελθόν από την παράταξη της αντιπολίτευσης, “Θεσσαλονίκη Μαζί” με επικεφαλή την Κατερίνα Νοτοπούλου αποτελεί η δημοτική σύμβουλος Δήμητρα Αλεξίου – Στυλιάδη η οποία σήμερα, ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή της στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

“Επιλέγω την αλήθεια, την ενότητα και την αξιοπρέπεια. Με την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης θα συνεχίσω ως ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος να συνδράμω με ευγενή κίνητρα στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας αποκλειστικά προς όφελος των συμπολιτών μας” υποστηρίζει η δημοτική σύμβουλος στην επιστολή της.

Μάλιστα η κ. Αλεξίου γράφει πως βασική αιτία της ανεξαρτητοποίησής της είναι η επιθυμία της να υπηρετήσει ανιδιοτελώς την αυτοδιοίκηση και εξηγεί πως “η σύνδεση της παράταξης, μέσω της διπλής ιδιότητας της επικεφαλής της, με την κεντρική πολιτική σκηνή, εκτιμώ ότι στέκεται εμπόδιο στην επιθυμία μου αυτή”.

Βέβαια, “προφανώς συνεχίζω την σχέση μου με τα πρόσωπα που εκπροσωπούν την ιδεολογία της παράταξης, την οποία και θα συνεχίσω να τιμώ” καταλήγει στην επιστολή της η κ. Αλεξίου.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις