Αντώνης Ρέμος: «Είμαι υπέρ του αντικαπνιστικού νόμου, αλλά δεν είναι σωστό να εφαρμόζεται έτσι»

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε σε σπουδαστές, απαντώντας με… αφοπλιστική ειλικρίνεια σε όλα τα ερωτήματα

Ο Αντώνης Ρέμος απάντησε από καρδιάς σε ερωτήσεις σπουδαστών του τμήματος δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, σε μια συζήτηση όπου συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος, Αντώνης Σρόιτερ.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τον αντικαπνιστικό νόμο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, όταν δεκάδες θαμώνες του μαγαζιού αποχώρησαν από την αίθουσα όπου τραγουδά, προκειμένου να… καπνίσουν.

«Είμαι υπέρ του αντικαπνιστικού νόμου», είπε, «αλλά όταν εφαρμόζεται σωστά. Στα νυχτερινά μαγαζιά όμως, θεωρώ ότι το γεγονός αυτό μπορεί να προξενήσει προβλήματα στον τζίρο. Αν ένα μαγαζί απολέσει το 20% του τζίρου του, ο μαγαζάτορας θα ζητήσει να κατεβάσει τη τιμή του ο έμπορος των αποθεμάτων και στη συνέχεια εκείνος θα ζητήσει το ίδιο από τον παραγωγό. Θεωρώ ότι έτσι βλάπτεται και η αγορά».

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε και για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε αναφορικά με τη δήλωσή του ότι ο πρωθυπουργός αξίζει μια ευκαιρία, λέγοντας ότι:

«Θεωρώ ότι αξίζει μία ευκαιρία και έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Εάν αρχίσει να κάνει… τρέλες, θα είμαι ο πρώτος που θα θέλει να πάμε στον επόμενο, είτε εκείνος προέρχεται από την “αριστερά”, είτε από τη “δεξιά”», ενώ σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την εμπειρία του στον Ηρακλή, απάντησε πως:

«Ό,τι έγινε με τον Ηρακλή με έκανε πιο δυνατό. Παλιότερα φοβόμουν την ιδέα να χάσω κάτι. Μετά τον Ηρακλή που όλα βρέθηκαν στον “αέρα”, σταμάτησα να φοβάμαι να τα χάσω. Ταλαιπωρήθηκα, στεναχωρήθηκα, αλλά πάντα, έλεγα ότι αύριο, ξημερώνει μία νέα ημέρα», ενώ για τον λόγο τον οποίο ενεπλάκη με τον «Γηραιό» τόνισε:

«Εγώ είχα λύσει τα προβλήματά μου και έβλεπα την ομάδα που αγαπώ να διαλύεται, οπότε θέλησα να τη σώσω. Αυτά που είχα, τα έδωσα. Μπήκα στο χορό και έπρεπε να χορέψω. Βάλαμε το χέρι μας στη φωτιά για τον Ηρακλή μαζί με άλλους ανθρώπους. Έπειτα εκείνοι αποχώρησαν κι εγώ έμεινα μόνος. Δεν πήγε καλά, αλλά μέσα από τις δυσκολίες που συνάντησα, έγινα πιο δυνατός».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις