Απ. Τζιτζικώστας: “Η ‘Αλληλεγγύη’ δεν έχει νικητές και ηττημένους”

tzitzikostas

Δήλωση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

“Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι” δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων των περιφερειακών εκλογών τονίζοντας πως “παραμένουμε όλοι μαζί προσηλωμένοι στον κοινό μας στόχο να δυναμώσουμε τη Μακεδονία”

Αναλυτικά η δήλωση:

«Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όσους εργάστηκαν γι’ αυτή την εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία της ‘Αλληλεγγύης’ στις περιφερειακές εκλογές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκλεγμένους και μη υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους μας, που έδωσαν σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τον μεγάλο αγώνα για να συνεχίσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο δρόμο της ανάπτυξης, με προοπτική ευημερίας για όλους τους πολίτες.

Η ομάδα της ‘Αλληλεγγύης’ δεν έχει νικητές και ηττημένους. Παραμένουμε η αυθεντικά αυτοδιοικητική παράταξη, που τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα εργαστεί σκληρά στο σύνολό της για να κάνει πράξη το σχέδιο που καταθέσαμε και ενέκριναν στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, με 571.893 ψήφους και ποσοστό 62,03% από τον πρώτο γύρο. Παραμένουμε όλοι μαζί προσηλωμένοι στον κοινό μας στόχο να δυναμώσουμε τη Μακεδονία».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις