Απάντηση Οικονομίδη στις κατηγορίες

 

«Ουδεμία ανάμειξη είχα στην διοίκηση της Επιχείρησης, αφού ουδέποτε υπήρξα πρόεδρος ή έστω μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της, όσον αφορά την ουσία της υπόθεσης, θα δοθούν αρμοδίως απαντήσεις, από την Δημοτική Επιχείρηση» δήλωσε ο τέως Δήμαρχος Καλαμαρίας Χριστόδουλος Οικονομίδης με αφορμή τη δημοσίευση της νέας ποινικής δίωξης που θα ασκηθεί εις βάρος του «για το δήθεν  σκάνδαλο της Δημοτικής Επιχείρησης Παιδικών Σταθμών».

«Για το συγκεκριμένο θέμα απορώ, πως είναι δυνατόν τέτοιου είδους πληροφορίες να διαρρέουν από τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, πριν ακόμα ενημερωθεί ο άμεσα ενδιαφερόμενος» πρόσθεσε.

«Είναι γνωστό στους νομικούς και σε άλλους κύκλους της ότι, ήδη το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης έχει αποφανθεί ότι ως πρώην δήμαρχος δεν εποπτεύω τις Δημοτικές Επιχειρήσεις, όπως συνέβη και με τη Δημοτική Επιχείρηση Τελετών, όπου απαλλάχθηκα  με αμετάκλητο βούλευμά του» συμπλήρωσε.

«Απορώ επίσης με τη συγκυρία των τελευταίων ημερών, κατά την οποία, από δημοσιεύματα πληροφορούμαι ότι θα ασκηθούν ποινικές διώξεις, οι οποίες ουδεμία βασιμότητα έχουν και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» κατέληξε ο κ. Χριστόδουλος Οικονομίδης, γράφει το thessnews.gr.

Σχετικές δημοσιεύσεις