Απεβίωσε ο Γιώργος Αντωνόπουλος

Το “αντίο” από τον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

Σε ηλικία 56 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Αντωνόπουλος. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη.

Αύριο στις 13:00, συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν στην αίθουσα τελετών του Μπίλλη απέναντι από τα Κοιμητήρια στην Πυλαία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

“Με απέραντη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα το θάνατο του συντρόφου μας Γιώργου Αντωνόπουλου, ενός ανθρώπου ο οποίος με το ήθος του τίμησε τις ιδέες της Αριστεράς.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος, γεννήθηκε το 1963 και από τα νεανικά του χρόνια οργανώθηκε στην ΚΝΕ και το ΚΚΕ και στη συνέχεια στο Συνασπισμό, στον οποίο διετέλεσε και μέλος της γραμματείας Θεσσαλονίκης.

Μετά την ίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε την πολιτική δράση μέσα από της γραμμές του φορέα της ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά στο χώρο των μηχανικών.

Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, διεκδίκησε το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Αλλαγής». Παρά την επιδείνωση της υγείας του έδωσε τον αγώνα με σθένος, αυταπάρνηση και υποδειγματική αγωνιστικότητα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης εκφράζει την οδύνη του για το θάνατο του συντρόφου Γιώργου Αντωνόπουλου και εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις