Απίστευτη ανατροπή στο «βιασμό» της 25χρονης στο Πεδίον του Αρεως

Δεν ήθελε να παντρευτεί και το σκηνοθέτησε

Σοκαριστική είναι η ανατροπή στις εξελίξεις που αφορούν στην υπόθεση της 25χρονης που ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού στο Πεδίον του Αρεως, μετά το τέλος της δουλειά της.

Οπως παραδέχθηκε η 25χρονη, μετά από τις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, το περιστατικό ήταν σκηνοθετημένο από την ίδια, καθώς ήθελε να αποφύγει το γάμο της.

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην υπόθεση της κοπέλας. Πρώτη ένδειξη ήταν όσα δήλωσε στην κατάθεσή της για την αποχώρησή της από την κλινική. Η 25χρονη ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό έγινε όταν είχε σχολάσει, όμως έφυγε από την κλινική χωρίς να πάρει μαζί την τσάντα της και το κινητό της.

Δεν ήταν όμως το μόνο προβληματικό σημείο της κατάθεσής της, καθώς το υποτιθέμενο θύμα έπεφτε σε σοβαρές αντιφάσεις. Οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν έδινε σωστές απαντήσεις. Επιπλέον, οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι ο ισχυρισμός της ότι ο αλλοδαπός που αποπειράθηκε να τη βιάσει είχε τσιλιαδόρο δεν ευσταθούσε, καθώς κάτι τέτοιο δεν συνηθίζεται σε περιπτώσεις βιασμού. Σε αυτό το πλαίσιο, έκαναν έλεγχο στις κάμερες της περιοχής και δεν είδαν καμία μηχανή να φεύγει από το σημείο εκείνη την ώρα.

Δείτε επίσης:   Ενταση και φωνές σε εκδήλωση του Δήμου Νεάπολης-Συκεών (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Εχοντας αντιληφθεί τις αντιφάσεις της, σε πρώτη φάση την άφησαν να επιστρέψει στο σπίτι της. Ομως, στη δεύτερη κατάθεση, μετά τις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών η 25χρονη «έσπασε» και πήρε πίσω την πρώτη της κατάθεση, παραδεχόμενη ότι σκηνοθέτησε το σκηνικό.
Οπως είπε στους αστυνομικούς, αυτοτραυματίστηκε με μικρό σουγιά. Οι πράξεις της έγιναν για να αποφύγει το γάμο της.
Πηγή: protothema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις