Απίστευτο σκηνικό με πρωταγωνιστές έναν παπά και ένα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνες απείρου κάλλους σε εκκλησία στο νησί της Χίου

Μία αήθης επίθεση εξαπέλυσε ο παπάς των Φλατσίων στη Χίο, Νίκος Λιάδης, σε βάρος του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη, το πρωί τη Κυριακής 2 Ιουνίου 2019.

Το πρωτοφανές σκηνικό έλαβε χώρα μετά την τέλεση μνημοσύνου, στο οποίο παρίστατο ο κ. Μιχαηλίδης. Ο παπάς, όπως αναφέρει το astraparis.gr βγήκε τρέχοντας από το ιερό προς την κατεύθυνση του βουλευτή, έπιασε κάποια κέρματα από το παγκάρι της εκκλησίας και του τα πέταξε, φωνάζοντας «τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ».

Δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο ενώ όλοι οι παριστάμενοι καταδίκασαν χωρίς την παραμικρή περιστροφή τη συμπεριφορά σε βάρος του κ. Μιχαηλίδη.

Αμέσως μετά το περιστατικό ο Ιερέας μπήκε ξανά μέσα στο ιερό και απάντησε στις διαμαρτυρίες των πιστών λέγοντας «αν δεν σας αρέσει να κάνετε τα παράπονά σας στον Μάρκο και όταν πάρετε και την απάντηση από τον Δέσποτα αν δεν σας αρέσει να γίνετε παλαιοημερολογίτες».

Από την πλευρά του ο Βουλευτής επιβεβαίωσε το περιστατικό, χωρίς να το σχολιάσει, λέγοντας ότι θα καταθέσει έγγραφη αναφορά προς τη Μητρόπολη Χίου αλλά και την Ιερά Σύνοδο.

Το πρώτο σχόλιο του Μητροπολίτη Χίου Μάρκου, όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό, είναι: «Μας στεναχωρούν κάποιες αποφάσεις αλλά σεβόμεθα και αγαπάμε τα πρόσωπα. Είναι εικόνες Θεού», παρέχοντας σε πρώτη φάση πλήρη κάλυψη στον Ιερέα των Φλατσίων.

Πηγή: astraparis.gr, politischiou.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις