Χαϊδάρι: Σοβαρός τραυματισμός γυναίκας από πυροβολισμό στο κεφάλι

Οι δράστες διέφυγαν

Φαρ Ουέστ στο Χαίδάρι, με μια γυναίκα να έχει τραυματιστεί σοβαρά! – Οι πυροβολισμοί «έπεσαν» το απόγευμα της Τρίτης, 20.02.2018 – Δύο τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι κάνουν αυτή την ώρα έρευνες πόρτα – πόρτα στην περιοχή – Το ενδεχόμενο να πυροβόλησαν την γυναίκα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο είναι το πρώτο – Το δεύτερο θέλει την γυναίκα να δέχτηκε τα πυρά μέσα σε σπίτι – Η γυναίκα που τραυματίστηκε, είναι υπήκοος Αλβανίας

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης, 20.02.2018, στο Χαϊδάρι. Οι πυροβολισμοί έπεσαν σε κατοικημένη περιοχή, με μια γυναίκα να έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Πυροβολισμοί και τρόμος!

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως μέχρι στιγμής τα επικρατέστερα σενάρια για το αιματηρό συμβάν είναι δύο.

Το πρώτο, θέλει δύο άνδρες να οδηγούν ένα αυτοκίνητο, να «κόβουν» ταχύτητα και να πυροβολούν μια γυναίκα, η οποία περπατούσε στο πεζοδρόμιο!

Το σενάριο αυτό βασίζεται σε μια μαρτυρία, ωστόσο οι αστυνομικοί εξετάζουν ένα ακόμη. Το οποίο θέλει τους πυροβολισμούς να «έπεσαν» σε εσωτερικό χώρο. Μέσα σε κάποιο σπίτι δηλαδή, με την γυναίκα στην συνέχεια να βγαίνει αιμόφυρτη στον δρόμο.

Δείτε επίσης:   Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματισμένοι μαθητές από πτώση ανεμιστήρα οροφής σε δημοτικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα μέχρι στιγμής είναι ανοιχτά, με τους άνδρες της αστυνομίας να κάνουν έρευνα πόρτα – πόρτα στην περιοχή.

Η γυναίκα -που είναι υπήκοος Αλβανίας- έχει τραυματιστεί σοβαρότατα. Οι πρώτες πληφορορίες αναφέρουν πως έχει τραύματα στο πρόσωπο, με τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι πως έστω και δύσκολα, θα καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή.

Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο.

Σχετικές δημοσιεύσεις