Δεκάδες άτομα έστειλαν βιογραφικό για τη θέση του Αη Βασίλη στη Θεσσαλονίκη

Για τη δουλειά του αγαπημένου Αγίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και ο Άη Βασίλης έχει την τιμητική του τις ερχόμενες μέρες. Έτσι, ο δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων, ξεκίνησε την αναζήτηση του Αη Βασίλη της πόλης, μέσω της διαδικτυακής καμπάνιας, που «τρέχει» στην ιστοσελίδα του δήμου. 

Μάλιστα, η προθεσμία που έχουν οι ενδιαφερόμενοι για να συμπληρώσουν τη φόρμα αίτησης ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες ώρες. Ωστόσο, ήδη 70 πολίτες έχουν ανταποκριθεί στην αγγελία, με στόχο να πάρουν τη …δουλειά του αγαπημένου αγίου και να προσφέρουν χαρά και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους στις «Μαγεμένες Γιορτές».

Παράλληλα, υποψηφιότητα για τη θέση του Αη Βασίλη έθεσαν και γυναίκες, ενώ οι ηλικίες των ενδιαφερομένων ξεκινούν από τα 30 και φτάνουν μέχρι τα 60 έτη. Οι ενδιαφερόμενοι Θεσσαλονικείς, πέρα από το βιογραφικό που συμπλήρωσαν μέσω διαδικτύου, απέστειλαν και φωτογραφίες, ενώ πέρασαν ήδη από συνεντεύξεις ώστε οι υπεύθυνοι του κάστινγκ να δουν – μέσα από ερωτήσεις – κατά πόσο ανταποκρίνονται στον ρόλο που θα τους ανατεθεί κατά τη διάρκεια των γιορτών, κατά πόσο …αγαπούν τα Χριστούγεννα και κατά πόσο πλησιάζουν τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει ένας Αγιος Βασίλης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις