Δημ.συμβούλιο Θεσσαλονίκης: Συλλυπητήρια για τον χαμό του Γιώργου Μπαλταδώρου

Στη σημερινή συνεδρίαση

Τη βαθιά τους θλίψη για τον χαμό του σμηναγού, Γιώργου Μπαλταδώρου, εξέφρασαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και οι επικεφαλής των παρατάξεων, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

«Θέλω να εκφράσω τη θλίψη και τα συλλυπητήρια μου για τον σμηναγό που σκοτώθηκε εν ώρα υπηρεσίας. Διάβασα πως από το 1990 και μετά, χάσαμε 112 πιλότους και 85 αεροπλάνα. Εάν μπορείς να υπολογίσεις πόσο κάνει η ανθρώπινη ζωή – που δεν μπορείς- και πόσο τα αεροπλάνα, τότε εν καιρώ ειρήνης, είναι μεγάλη απώλεια που έχουμε σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανές», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μπουτάρης.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής των «Εντάξει» κ.Καλαφάτης αναφέρθηκε στη «θυσία του σμηναγού Μπαλταδώρου που έπεσε για την πατρίδα. Θυσιάστηκε υπερασπιζόμενος την εθνική μας κυριαρχία. Είναι σύγχρονος ήρωας».Παράλληλα, ο κ.Καλαφάτης εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για όσα ειπώθηκαν από ορισμένους πως πρόκειται περί εργατικού ατυχήματος. «Είναι προσβολή στη μνήμη του σμηναγού και ανδρών των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος», είπε.

Δείτε επίσης:   Σε 40χρονο Ελληνα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στο πρώην στρατόπεδο Ζιάκα

Τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια του σμηναγού εξέφρασαν επίσης, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη», Ρία Καλφακάκου και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές δημοσιεύσεις