Δολοφονία στην Κρήτη: Τι εκνεύρισε το δολοφόνο και γιατί τον υποψιάστηκε η γυναίκα του

Πως έφτασε να πει στη σύζυγό του πως αυτός σκότωσε την Αμερικανίδα επιστήμονα

Ο 27χρονος δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου, σύμφωνα με τις πληροφορίες «προδόθηκε» μόνος του στη σύζυγό του, καθώς οι περίεργες αντιδράσεις του μετά τη δολοφονία τις τράβηξαν την προσοχή.

Συγκεκριμένα, όταν ο δράστης έβλεπε δελτία ειδήσεων για την εξαφάνιση της Suzanne Eaton εκνευριζόταν, με τη στάση του να τραβάει την προσοχή της γυναίκας του.

Κάπως έτσι άρχισαν από την πλευρά της οι πιεστικές ερωτήσεις για την υπόθεση και κάποια στιγμή ο αγρότης της αποκάλυψε την αλήθεια.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος πέρασε αμίλητος χθες το απόγευμα την πόρτα του εισαγγελέα και δεν απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν έχει μετανιώσει για τις ειδεχθείς πράξεις του. Ο εισαγγελέας τού απήγγειλε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της παράνομης οπλοκατοχής.

«Λύγισε» ο σύζυγος της βιολόγου

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της άτυχης 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton που βιάστηκε και σκοτώθηκε από τον 27χρονο Χανιώτη, πατέρα δύο μικρών παιδιών.

Από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκαν τα ίχνη της 60χρονης γυναίκας, ο σύζυγος και τα παιδιά της έσπευσαν στην Κρήτη προκειμένου να κινήσουν γη και ουρανό, για τον εντοπισμό του δικού τους ανθρώπου. Όταν δυστυχώς η βιολόγος εντοπίστηκε νεκρή στην σπηλιά αναχώρησαν για την πατρίδα τους. Ο επικεφαλής των ερευνών στην Κρήτη ενημέρωνε καθημερινά τους οικείους της για τις εξελίξεις των ερευνών.

Στο τελευταίο τηλεφώνημα στο οποίο τους είπε ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν σεξουαλικό, ο σύζυγος της δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Δεν θέλησε να μάθει πολλές λεπτομέρειες και έδωσε το τηλέφωνο στην αδελφή της Suzanne Eaton, που έμαθε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του φοβερού εγκλήματος.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις