Εφιάλτης για 52χρονη μητέρα τριών παιδιών – Καταγγέλλει βιασμό από 28χρονο

Οι απίστευτες περιγραφές της γυναίκας από το Αίγιο

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η βραδινή έξοδος για μία 52χρονη μητέρα τριών παιδιών στο Αίγιο. Όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα άγριου βιασμού από 28χρονο. Κατάφερε, ωστόσο, να σωθεί και να υποδείξει στις αρχές τον φερόμενο ως δράστη, που οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής την ώρα που έφευγε από το μαγαζί στο οποίο διασκέδαζε με μια φίλη της. Όπως καταγγέλλει η ίδια στο ρεπορτάζ του Open TV πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό της, ένιωσε ένα χέρι να την τραβά απότομα, να την τραβάει δυνατά από τα μαλλιά και να τη βάζει στο αυτοκίνητο του.

«Είχε πατήσει ένα κουμπί και είχε βάλει ασφάλειες και εκείνη την ώρα μου έδωσε κάποια μπουνιά, η οποία μου έσπασε τα δόντια, μάτωσαν τα χείλη μου». Με το αυτοκίνητό του ο 28χρονος την οδήγησε σε μια ερημική παραλία 15 λεπτά έξω από το Αίγιο και όπως ισχυρίζεται η 52χρονη την έριξε στη θάλασσα και στη συνέχεια τη βίασε.

«Τον παρακαλούσα να σταματήσει και δεν σταματούσε», δήλωσε η 52χρονη. Ο 28χρονος της ζήτησε να πάνε μέχρι και για πρωινό άλλα η ίδια τον έπεισε να την πάει στο αυτοκίνητό της για να φρεσκαριστεί. Ο 28χρονος παραδέχτηκε ότι υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση αλλά αρνήθηκε ότι αυτό έγινε με τη βία. Ο φερόμενος ως δράστης αφέθηκε ελεύθερος αλλά με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: OPENTV

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις