Εφυγε από τη ζωή ο Σωτήρης Μπαϊρακτάρης

Σε ηλικία 75 ετών

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο Σωτήρης Μπαϊρακτάρης μετά από γενναία και σκληρή μάχη με τον θάνατο. Ο 75χρονος είχε εισαχθεί στις 25 Αυγούστου στο νοσοκομείο Παπανικολάου με τα συμπτώματα του Ιού του Δυτικού Νείλου. Καθ όλη την διάρκεια παραμονής του στην κλινική, μέχρι που τοποθετήθηκε , με μηχανική υποστήριξη, στην μονάδα εντατικής θεραπείας . Πριν λίγες μέρες, η υγεία του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα ο εξαντλημένος οργανισμός του να μην αντέξει, αφήνοντας την τελευταία του πνοή. Το τελευταίο αντίο οι φίλοι, συντοπίτες και συγγενείς θα έχουν την δυνατότητα να πουν αύριο 18/9/2019 στον ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Καβαλάρι Λαγκαδά στης 10.30 πμ.

Ανακοίνωση της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας Θράκης

«Αγαπητοί συνάδελφοι , δυστυχώς σήμερα ανακοινώνω μία θλιβερή είδηση. Ο συνάδελφος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Σωτήρης Μπαϊρακτάρης έχασε την μάχη με τον θάνατο και από σήμερα δεν θα είναι κοντά μας. Η κηδεία θα γίνει αύριο 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 το πρωί , στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Καβαλάρι Λαγκαδά. Αιωνία του η Μνήμη Για το Δ.Σ Παπαδόπουλος Θεοφάνης

Δημοσίευση της κόρης του

«Ήρθες στον κόσμο 4 Ιανουαρίου 1946 άφησες την τελευταία σου πνοή ύστερα από γενναία και σκληρή μάχη με τον θάνατο στην εντατική εχθές το βράδυ στης 1:15 μμ .
Αγαπούσες την ζωή τους ανθρώπους και πάνω από όλα την οικογένειά σου.Εσύ μας έμαθες να αγαπάμε και να προσπαθούμε για ένα καλύτερο μέλλον όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους συνανθρώπους μας. Αγάπησες και υπηρέτησες την τέχνη της υποκριτικής ποιώντας ήθος , αλλά και της δημοσιογραφίας όσο κανένας άλλος με εντιμότητα και ανεξαρτησία.Βιοπαλαιστής από τα 7 σου χρόνια δούλεψες σκληρά και σχεδόν πάντα μόνος ,άφησες πίσω έναν κήπο φύτεψες δέντρα προστάτεψες βοήθησες όσο μπορούσες ανθρώπους και ζώα με ταπεινότητα και σεμνότητα.
Ο πόνος του αποχωρισμού είναι αβάσταχτος δεν θα ξαναδούμε ποτέ την μορφή σου δεν θα φέρνεις πια την σοκολάτα στο κοριτσάκι σου μπαμπά μου .
Παρακαλώ Τον Θεό να στείλει τους αγγέλους του συντροφιά και να ακούς το βαλς των χαμένων μας ονείρων.
Το τελευταίο αντίο θα το πούμε αύριο 18/9/2019 στον ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Καβαλάρι Λαγκαδά στης 10.30 πμ
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΝΗ
Καλό παράδεισο μπαμπά μου

Βίκυ Μπαϊρακτάρη»

Πηγή: www.livelagadas.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις