Εγκλημα στην Κρήτη: Γυναίκα αναγνώρισε το αυτοκίνητο του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Αμερικανίδας

Κατήγγειλε ότι ένας άνδρας την παρέσυρε με το αμάξι και βρέθηκε σε χωράφι – νέες μαρτυρίες

Οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν το παρελθόν του 27χρονου, που ομολόγησε τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολογου, Suzanne Eaton.

Ήδη έχουν αρχίσει και ανασύρουν υποθέσεις που φαίνεται να μοιάζουν με τη δολοφονία της βιολόγου. Σύμφωνα με τον Alpha πρόκειται για τρεις περιπτώσεις επιθέσεων σε γυναίκες. Η μία μάλιστα έχει αναγνωρίσει τον αυτοκίνητο του δράστη.

Οι τρεις επιθέσεις
Σύμφωνα με το δελτίο του Alpha η επίθεση έγινε πριν από δύο μήνες. Και είναι πανομοιότυπη με την επίθεση που δέχτηκε η Suzanne Eaton. Η γυναίκα από την Πολωνία κατήγγειλε ότι ένας άνδρας την παρέσυρε με το αμάξι με αποτέλεσμα να βρεθεί σε χωράφι. Ο άνδρας σύμφωνα με τη γυναίκα κατέβηκε από το αμάξι αλλά ευτυχώς εκείνη κατάφερε να ξεφύγει. Η γυναίκα ωστόσο σύμφωνα με το δελτίο του Alpha αναγνώρισε το αυτοκίνητο.

Παρόμοιο περιστατικό είχε καταγγείλει το καλοκαίρι του 2018 και μια γυναίκα από τη Λιθουανία.

Η τρίτη επίθεση έγινε πριν από 20 μέρες. Στην τρίτη γυναίκα, επιτέθηκε ένας άνδρας, χωρίς αυτοκίνητο αυτή τη φορά, και πήγε να την πιάσει από το λαιμό ενώ αυτή τράπηκε σε φυγή. Η γυναίκα αυτή θεωρείται κλειδί καθώς ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται ενώ αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα και η φωτογραφία του δράστη, σε περίπτωση που αναγνωριστεί και για άλλες επιθέσεις.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις