Εγκλημα στην Κρήτη: Τι φέρεται να είπε για το κίνητρο ο 27χρονος που κρατείται από την Αστυνομία

Νεαρός, παντρεμένος και με δύο παιδιά ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της βιολόγου – και δεύτερη προσαγωγή

Σιγά σιγά βγαίνουν τα στοιχεία για το νεαρό άνδρα που συνελήφθη τη Δευτέρα για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τα τοπικά Μέσα, πρόκειται για έναν Κρητικό, παντρεμένο, που με βάση τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, «ταιριάζει» στο προφίλ του δράστη της δολοφονίας της άτυχης 60χρονης.

«Είμαι ηδονοβλεψίας…»
Παρότι δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη ενημέρωση και το κίνητρο παραμένει άγνωστο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο άνδρας φέρεται να ομολόγησε προφορικά.

Ταυτόχρονα, όμως, φέρεται πως είναι και ηδονοβλεψίας γνωστός στην περιοχή, γι’ αυτό άλλωστε στράφηκαν προς αυτόν οι έρευνες της Ασφάλειας.

Εν αναμονή του δικηγόρου του, ο νεαρός στην προφορική ομολογία του, φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ισχυρίστηκε ότι είδε την 60χρονη γυναίκα να κάνει τζόκινγκ στην περιοχή όπου διατηρεί κτήμα, και για να την ακινητοποιήσει, την παρέσυρε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε!

Ετσι, επιβεβαιώνεται και το σενάριο των αστυνομικών ότι το κίνητρο της επίθεσης ήταν σεξουαλικό.

Και δεύτερη προσαγωγή
Σύμφωνα με το flashnews στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται και ένας αλλοδαπός, που εργάζονταν για τον 27χρονο και φέρεται να βοήθησε τον δράστη να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό της 60χρονης στη δαιδαλώδη τεχνητή σπηλιά που είχε δημιουργηθεί από τους Γερμανούς την εποχή του Β’ Π.Π. Ο φερόμενος ως δράστης πάντως αρνείται πως είχε και συνεργό.

Ο νεαρός εντοπίστηκε χάρη στα ίχνη που άφησε το αυτοκίνητό του, με το οποίο μετέφερε τη σορό της νεκρής βιολόγου, τον θάνατο της οποίας είχε προκαλέσει κλείνοντας της τις αναπνευστικές οδούς. Αυτό, σε συνδυασμό με κάποια ευρήματα από τον τόπο όπου έκρυψε το πτώμα της Suzanne Eaton, ήταν τα λάθη που οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων στην ταυτοποίησή του.

Ο 27χρονος που κατοικεί στο Μάλεμε αλλά κατάγεται από την Κίσαμο ταίριαζε με το προφίλ που είχαν σκιαγραφήσει οι αστυνομικοί και οι κυψέλες της κινητής τηλεφωνίας επιβεβαίωσαν τις κινήσεις του στην επίμαχη περιοχή, στις 4 Ιουλίου που είχε εξαφανιστεί  η 60χρονη.

πηγή: crealive, flashnews

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις