Εκαναν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της “Ονειρούπολης” Δράμας

Κίνδυνος να μη γίνει φέτος η χριστουγεννιάτικη γιορτή

Η “Ονειρούπολη” Δράμας βρίσκεται στον… αέρα. Ο λόγος τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία κατατέθηκαν σήμερα (Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019) από έναν επιχειρηματία, στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Καβάλας, το οποίο αν αποφασίσει ότι μπορούν να συνεχιστούν οι εργασίες μέχρι να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα σε περίπου έναν μήνα δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, σε αντίθεση περίπτωση, όμως, η Ονειρούπολη δε θα γίνει!

Υπάρχει περίπτωση, επίσης, η Ονειρούπολη να μείνει «γυμνή», καθώς μπορεί το δικαστήριο να αποφασίσει να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις, αλλά χωρίς το στήσιμο των παιχνιδιών τα οποία περιμένουν πώς και πώς τα μικρά παιδιά.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Δράμας (ΔΕΚΠΟΤΑ) Λευτέρης Καλλινικίδης «δείχνει» με ανάρτησή του πολιτικά παιχνίδια από συγκεκριμένα μέλη της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, όμως σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ ξεκαθάρισε ότι η Ονειρούπολη θα γίνει και φέτος και μάλιστα θα είναι πιο επιτυχημένη από ποτέ.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Καλλινικίδη

“Αναστολή εκτέλεσης διοικητικών πράξεων (ασφαλιστικά μέτρα) μας κατέθεσαν σήμερα. Δηλαδή πολύ απλά σταματούν οι εργασίες εγκατάστασης στην ΟΝΕΊΡΟΥΠΌΛΗ. Δηλαδή η ΟΝΕΊΡΟΥΠΟΛΗ τινάζεται στο αέρα. Ποιοι κρύβονται από πίσω; Ελπίζω να βρίσκονται στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως και όλη η Δράμα να είναι αύριο στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για να μάθουν όλοι το βρώμικο παιχνίδι αντιπολιτευόμενων”.

Πηγή: kavalapost.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις