Εκδηλώσεις με επίκεντρο το Αβέρωφ

 

Πλήθος εκδηλώσεων με αφορμή τη παρουσία του θωρηκτού «Αβέρωφ» στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει, την ερχόμενη εβδομάδα, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.
Την Πέμπτη στις 12.00 στον θαλάσσιο χώρο δίπλα στο «Αβέρωφ» , οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια εντυπωσιακή επίδειξη από στελέχη της διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών.

Την ίδια ημέρα στις 17.30, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα συμμετάσχει, μαζί με τις μπάντες των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων στην καθιερωμένη μικτή επίδειξη στην πλατεία Αριστοτέλους.

Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα κάνει ένα μικρό τουρνέ σε όλη τη Θεσσαλονίκη, καθώς την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου θα βρίσκεται, στις 12:30μμ, στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, στις 13:30 στο Θέατρο Κήπου των Εποχών, στη Νέα Παραλία,
Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, όσοι μένουν δυτικά θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν στην πλατεία Ευόσμου, στις 12:00μμ. Στη συνέχεια, η μπάντα θα βρεθεί στις 13:00 στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας και στις 14:00 μπροστά από την πλώρη του «Αβέρωφ».

Δείτε επίσης:   Αγνοείται ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος με 14 άτομα

Σε περίπτωση βροχής, κάποιες από τις εκδηλώσεις της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού μπορεί  να ματαιωθούν, γράφει το thestival.gr.

Σχετικές δημοσιεύσεις