Έκτακτη σύσκεψη στο γραφείο του Τσίπρα για το νερό!

Πολλές οι αντιδράσεις για το θέμα της υδροδότησης

Με θέμα το τεράστιο πρόβλημα υδροδότησης πραγματοποιείται αυτή την ώρα έκτακτη σύσκεψη στο γραφείο του πρωθυπουργού, στην Θεσσαλονίκη. «Να παρέμβει ο εισαγγελέας για την τριτοκοσμική έλλειψη νερού» λέει ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη. Στη σύσκεψη, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχει η προϊσταμένη του γραφείου, Κατερίνα Νοτοπούλου. Επίσης η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, εκπρόσωπος του αν. υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Λάζαρος Κυρίζογλου και ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης. Ακόμη, τεχνικοί της εταιρείας και οι δήμαρχοι: Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, Πυλαίας Χορτιάτη – Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, Κορδελιού-Ευόσμου, Πέτρος Σούλας και Παύλου Μελά, Δ. Δεμουρτζίδης, Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης, αντίστοιχα.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι διαδικασίες καθαρισμού του νερού της Αραβησσού στο αντλιοστάσιο Δενδροποτάμου λόγω υψηλής θολότητας. Την ίδια ώρα και όπως αναφέρει το seleo.gr, με 1500 επώνυμες καταγγελίες αγανακτισμένων πολιτών από το Πανόραμα και την Πυλαία που για 5η συνεχόμενη μέρα δεν έχουν νερό προσήλθε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης στην έκτακτη σύσκεψη στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης δήλωσε ότι περισσότερα θα ανακοινωθούν μετά τη σύσκεψη και ότι θα ζητήσει διαβεβαιώσεις ότι η υδροδότηση μετά από πέντε συνεχόμενα μερόνυχτα που ταλαιπωρήθηκαν το Πανόραμα και η Πυλαία αλλά και πολλές περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος – στέγνωσαν κυριολεκτικά – θα αποκατασταθεί άμεσα. «Υπάρχει πια κίνδυνος ζωής και δημόσιας υγείας των πολιτών. Εφόσον δεν έχουμε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις είμαστε υποχρεωμένοι να απευθυνθούμε στην Εισαγγελία για την άμεση διερεύνηση του θέματος«, υπογράμμισε ο κ. Καιτεζίδης προσερχόμενος στη σύσκεψη.

Πηγή: www.newsit.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις