Ελλη Παπαγγελή: Διεγράφη από τη ΝΔ μετά τα σχόλια για τον ΠΑΟΚ και την Βουλγαρία

Μετά τη δημόσια καταγραυγή

Τη διαγραφή της Ελλης Παπαγγελή από μέλος της Νέας Δημοκρατίας έκανε γνωστό το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τα όσα είπε χθες για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη διαγράφεται το μέλος του κόμματος, η Κα Αγγελική – Έλλη Παπαγγελή.

Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας».

Αφορμή στάθηκε μια δημοσίευση που έκανε στο instagram σχετικά με το με διαδικτυακό ψήφισμα οπαδών του Δικεφάλου που ανέφερε πως «Αν τιμωρηθούμε, δεν… πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης».

Η Έλλη Παπαγγελή σχολίασε: «Θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο». Αργότερα, και μετά το σάλο, έσβησε τη σχετική δημοσίευση.

Σήμερα, σε μια προσπάθεια να απολογηθεί, έγραψε στο facebook: «Όταν είδα ανθρώπους για μια ομάδα να αρνούνται να υπηρετήσουν τη χώρα μας σε περίπτωση επιστράτευσης, το θεώρησα απαράδεκτο.

Η ανάρτηση μου φυσικά δεν τα “βάζει” με κανέναν από όλους τους αγνούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, και κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας.

Στηλιτεύει μόνο τους λίγους ανεγκέφαλους που θεωρούν πως η ομάδα τους είναι πιο σημαντική από τη Πατρίδα μας.

Την Θεσσαλονίκη την λατρεύω, γνωστή άλλωστε και η θέση μου για την ονομασία των Σκοπίων. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.

Όσο για τον οχετό ορισμένων σχολιαστών που επίτηδες παρερμήνευσαν ένα χιουμοριστικό post στο instagram, δεν μου προξενεί καμία εντύπωση.

Είναι θέμα παιδείας και κουλτούρας».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις