Εννέα οι νεκροί από την πτώση του ελικοπτέρου του Μπράϊαντ

Τι αναφέρει η αστυνομία

Λίγο πριν από τη μία ώρα Ελλάδας η Αστυνομία έκανε ανακοινώσεις σχετικά με το δυστύχημα, στο οποίο σκοτώθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του. Στο ελικόπτερο, σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης, επέβαιναν 9 άτομα (8 και ο πιλότος), ωστόσο, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στοιχεία για τα ονόματα των ανθρώπων που επέβαιναν στη μοιραία πτήση. Για την Αστυνομία, όλοι όσοι βρίσκονταν στο ελικόπτερο θεωρούνται νεκροί, τη στιγμή που συνεχίζονται οι έρευνες.

Επίσης είναι άγνωστες και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα σε πλαγιά βουνού. Στα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνονται συντρίμμια που καπνίζουν και άνδρες των ομάδων διάσωσης. Μάλιστα όπως είπαν οι αξιωματικοί της αστυνομίας οι άνδρες των ομάδων διάσωσης χρειάστηκε να πεζοπορήσουν για να φτάσουν στο σημείο της συντριβής.

Αρκετές ώρες μετά το δυστύχημα και ακόμα κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα την ταυτότητα των επιβατών, ούτε και έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την οικογένεια του Μπράιαντ. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στο ελικόπτερο επέβαινε προπονητής του μπέιζμπολ που ήταν πολύ φίλος με τον Κόμπι Μπράιαντ.

Το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή της Καλαμπάσα στη Νότια Καλιφόρνια. Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια αλλά πρόκειται για μια είδηση που προκαλεί παγκόσμιο σοκ! Στην αθλητική κοινότητα και όχι μόνο επικρατεί θρήνος από τη μεγάλη απώλεια όπως δείχνουν και τα σπαραχτικά μηνύματα στα social media. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τραγικό περιστατικό έγινε το πρωί της Κυριακής στις 10 (απόγευμα στην Ελλάδα). Ο Κόμπι ταξίδευε με άλλα τέσσερα άτομα με το ιδιωτικό του ελικόπτερο όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες αυτό συνετρίβη. Η κινητοποίηση των σωστικών συνεργείων ήταν άμεση, όμως κανείς από τους επιβαίνοντας δεν διασώθηκε από το τραγικό δυστύχημα που έχει συγκλονίσει τον πλανήτη.

Πηγή: ethnos.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις