Η επιχειρηματικότητα σε πρώτο πλάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Fair Finance for All: Ισότιμη Πρόσβαση σε Πηγές Χρηματοδότησης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση που διοργάνωσαν Τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS και το ΚΕΠΑ, ως μέλος του Microfinance Center (MFC) με θέμα «Fair Finance for All: Ισότιμη Πρόσβαση σε Πηγές Χρηματοδότησης».

Στόχος ήταν η ενημέρωση του κόσμου που επιθυμεί να μπει στον κόσμο των επιχειρήσεων με τις δυσκολίες και τις προκλήσεις της σημερινής εποχής, με την ευκαιρία την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μικροπιστώσεων.

Η εν λόγω πρωτοβουλία εστιάζει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τις Μικροπιστώσεις, ως εργαλεία τα οποία δύνανται να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση της ανεργίας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Συνδιοργανωτής ήταν η ΔΕΘ HELEXPO A.E.

Σημαντικοί ομιλητές από ευρύ φάσμα της κοινωνίας ανέλυσαν θέματα του επιχειρείν ενώ μέσα θεματικά εργαστήρια (workshops) έγινε εκτενής αναφορά σε θέματα όπως η Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, η διαμόρφωση Επιχειρηματικού Μοντέλου με Καμβά και LEGO και η επιχειρηματικότητα άνω των 50 ετών. Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο Πρόεδρο της Life-Events.gr ΚΟΙΝΣΕΠ, Κωνσταντίνος Κατραντζής.

Δείτε επίσης:   Με λίγες νεφώσεις σήμερα Πέμπτη ο καιρός

Παράλληλα όσοι έδωσαν το παρών έκαναν συναντήσεις δικτύωσης και επιχειρηματικής συνεργασίας, ενώ υπήρξε παρουσίαση των μικροπιστώσεων ως καινοτόμα χρηματοδοτικά εργαλεία από εκπροσώπους φορέων, τραπεζικών ιδρυμάτων, και των διοργανωτών.

;

;

Σχετικές δημοσιεύσεις