Η επιχειρηματικότητα σε πρώτο πλάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Fair Finance for All: Ισότιμη Πρόσβαση σε Πηγές Χρηματοδότησης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση που διοργάνωσαν Τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS και το ΚΕΠΑ, ως μέλος του Microfinance Center (MFC) με θέμα «Fair Finance for All: Ισότιμη Πρόσβαση σε Πηγές Χρηματοδότησης».

Στόχος ήταν η ενημέρωση του κόσμου που επιθυμεί να μπει στον κόσμο των επιχειρήσεων με τις δυσκολίες και τις προκλήσεις της σημερινής εποχής, με την ευκαιρία την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μικροπιστώσεων.

Η εν λόγω πρωτοβουλία εστιάζει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τις Μικροπιστώσεις, ως εργαλεία τα οποία δύνανται να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση της ανεργίας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Συνδιοργανωτής ήταν η ΔΕΘ HELEXPO A.E.

Σημαντικοί ομιλητές από ευρύ φάσμα της κοινωνίας ανέλυσαν θέματα του επιχειρείν ενώ μέσα θεματικά εργαστήρια (workshops) έγινε εκτενής αναφορά σε θέματα όπως η Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, η διαμόρφωση Επιχειρηματικού Μοντέλου με Καμβά και LEGO και η επιχειρηματικότητα άνω των 50 ετών. Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο Πρόεδρο της Life-Events.gr ΚΟΙΝΣΕΠ, Κωνσταντίνος Κατραντζής.

Δείτε επίσης:   Σκοπιανό: Την Κυριακή οι υπογραφές της συμφωνίας στις Πρέσπες

Παράλληλα όσοι έδωσαν το παρών έκαναν συναντήσεις δικτύωσης και επιχειρηματικής συνεργασίας, ενώ υπήρξε παρουσίαση των μικροπιστώσεων ως καινοτόμα χρηματοδοτικά εργαλεία από εκπροσώπους φορέων, τραπεζικών ιδρυμάτων, και των διοργανωτών.

;

;

Σχετικές δημοσιεύσεις