Εργασίες συντήρησης σε 4 διαφορετικά μέρη στη Θεσσαλονίκη

Με την τροχαία να προβαίνει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στις επαρχιακές οδούς αρ.2 και αρ. 3 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  από την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, αλλά και στην 27η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης–Ν. Μηχανιώνας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019.

Στην πρώτη περίπτωση θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης οδοστρώματος στις εξής οδούς:

Στην επαρχιακή οδό αρ. 2 (Θεσσαλονίκης – Ασβεστοχωρίου- Κορυφή Κισσού), αλλά και την επαρχιακή οδό αρ. 3 (Θεσσαλονίκης – Πυλαίας- Πανοράματος – Διασταύρωση με Χορτιάτη) και θα διαρκέσουν από την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 από τις 7.00 π.μ. έως τις 7.00 μ.μ. , ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Στην δεύτερη περίπτωση, τώρα, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν επί της νησίδας της 27ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας, στο ύψος των εκπαιδευτηρίων «Κωνσταντινίδη»,  με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, αλλά και επί της νησίδας της 27ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας, στη διασταύρωση της Καρδίας με κατεύθυνση προς Περαία, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι συγκεκριμένες εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 17  Οκτωβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες   κυκλοφοριακές   ρυθμίσεις   για  την   ασφαλέστερη   διεξαγωγή   της   κυκλοφορίας   στη   διάρκεια   των  εργασιών.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις