Εριξαν τα κλεμμένα αυτοκίνητα στον πάτο του Σπερχειού ποταμού

Σε εγρήγορση η αστυνομία

Σαν σε ταινία! Δύο κλεμμένα αυτοκίνητα βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στον υπερχείλιστη του Σπερχειού ποταμού στο ύψος της Ανθήλης και πιο συγκεκριμένα περίπου 2χλμ από την Express Service.

Οι δράστες έκλεψαν τα δύο αυτοκίνητα σύμφωνα με το lamianow.gr, τα τελευταία 24ωρα το ένα, αγροτικό, από την Δαμάστα και το άλλο  Ι.Χ απ’ τον Σ.Σ Σταθμό Λιανοκλαδίου, για το οποίο μάλιστα δεν είχε γίνει αντιληπτή η κλοπή του.

Το μεσημέρι της Κυριακής σύμφωνα με τις πληροφορίες κυνηγός που βρέθηκε στο σημείο εντόπισε τα δύο οχήματα καλώντας στην αστυνομία.  Στο σημείο βρέθηκαν οι κάτοχοι των οχημάτων που πιστοποιησαν ότι πρόκειται για τα δικά τους αυτοκίνητα. Η αστυνομία θα ελέγξει αν τα δύο οχήματα ενεπλάκησαν από τους κλεφτες σε κάποια παραβατική συμπεριφορά και κυρίως το αγροτικό.

Θυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της Κυριακής αγροτικό αυτοκίνητο χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να κλαπεί ATM στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, οι περιγραφές ωστόσο ανέφεραν πως πρόκειται για navara.

Δεν αποκλείεται ωστόσο να είναι το αγροτικό όχημα το οποίο είχε κλαπεί χθες από την περιοχή της Δαμάστας το οποίο θέλησαν να ξεφορτωθούν στη συνέχεια οι κλέφτες.

Πηγή: lamianow.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις