Αισιοδοξία στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Μήνυμα νίκης από τα στελέχη του κόμματος

Υπό τους ήχους του τραγουδιού Bella Ciao και με πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του δημαρχείου Θεσσαλονίκης το ψηφοδέλτιο της Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης αναφέρθηκε στις κινήσεις στήριξης της κυβέρνησης για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, όπως τη Συμφωνία των Πρεσπών, τα έργα του μετρό, το λιμάνι κ.α.

Παράλληλα, για τις εκλογές, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διαφορετικές πολιτικές και να αποφασίσουν για το μέλλον τους.

Το ψηφοδέλτιο απαρτίζουν οι: Γιάννης Αμανατίδης, Χρήστος Γιαννούλης, Κώστας Ζουράρις, Ανδρέας Κατσαρός, Τάσος Κουράκης, Στέλλα Κωστοπούλου, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Μάρκος Μπόλαρης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Νίκος Παρασκευόπουλος, Στεφανία Πουλάκη, Γιούλη Ρανέλλα, Γιάννης Σαρίδης, Τάσος Ταρμπινίδης, Βούλα Τεκτονίδου, Χρύσα Τζελέπη, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Δημήτρης Φουτάκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου και Έλλη Χρυσίδου.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις