Φοβερό περιστατικό σε γνωστό beach bar της Χαλκιδικής- Τον απείλησαν γιατί δεν φορούσε φίμωτρο ο σκύλος του

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Συκιά Χαλκιδικής σε πολυσύχναστο beach bar της περιοχής

Απειλές δέχθηκε γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης, κατά την επισκεψή του σε beach bar στη Συκιά, Χαλκιδικής.

Όπως καταγγέλλει με ανάρτησή του στο facebook ο Άκης Μπιτσιάνης, όταν έφτασε στο σημείο, ένας άντρας πιθανότατα ο ιδιοκτήτης του beach bar, τον απείλησε.

Συγκεκριμένα, άρχισε να του φωνάζει να δέσει το σκύλο του και να του φορέσει φίμωτρο. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άντρας, σύμφωνα με την καταγγελία, κρατούσε και ένα μεταλλικό αιχμηρό αντικείμενο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άκη Μπιτσιάνη:

Μην Το Επισκεφθεί Κανείς ❌

Μετά από 2 ώρες οδήγησης, φτάσαμε με την παρέα μου στο εικονιζόμενο beach bar. Για να φτάσεις στην είσοδο διασχίζεις έναν χωματόδρομο στην ερημιά όπου είχα ελεύθερο (αλλά δίπλα μου) τον σκύλο μου. Πλησιάζοντας στα 5 μέτρα πριν από την είσοδο όπου μόλις σταμάτησα για να δέσω τον Luis, πετάχτηκε μενώμενο ένα δίποδο, πιθανότατα ιδιοκτήτης του καταστήματος, ωρυόμενος να δέσω τον σκύλο και ότι πρέπει να του φορέσω φίμωτρο για να πάω στην ακτή (το δεύτερο δεν προβλέπεται από καμία νομοθεσία). Να σημειώσω ότι στα 2 μέτρα είχε το δικό του σκύλο αλυσοδεμένο μέσα στον ήλιο με 37 βαθμούς, κάτι το οποίο απαγορέυεται σαφέστατα από τον νόμο υπέρ της ευζωίας των κατοικίδιων (4039/2012). Αφού ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες, όπου με εξύβρισε 2-3 φορές, βγήκε με μεταλλικό αιχμηρό αντικείμενο να με απειλήσει παρέα με αλλά 2 άτομα και το κρατούσε μόνιμα παρατεταμένο μπροστά στο στομάχι μου. Θα μπορούσε να κατέληγε διαφορετικά η ιστορία αλλά προτίμησα απλά να αποχωρήσω και να εξυμνήσω τη συμπεριφορά αυτού του σύγχρονου επιχειρηματία.

Διαδώστε το λοιπόν ελεύθερα!

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις