Γ. Μυλόπουλος: Ο ορισμός των Fake News

Πως σχολίασε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. πληροφορίες για καθυστέρηση στο έργο του μετρό Θεσσαλονίκης

Την απάντησή του σε δημοσίευμα που κάνει λόγο για προειδοποιήσεις του αναδόχου για καθυστερήσεις στις εργασίες του μετρό Θεσσαλονίκης δίνει ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Γιάννης Μυλόπουλος που κάνει λόγο για “Fake News” και τονίζει πως η πρόοδος του έργου είναι “αδιάψευστος μάρτυρας”.

Η δήλωση του Γ. Μυλόπουλου αναφέρει:

“Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ FAKE NEWS

Μια συνήθης εσωτερική επιστολή της Αναδόχου Κοινοπραξίας προς την Αττικό Μετρό ΑΕ, στην οποία επισημαίνονται κάποιες καθυστερήσεις σε 300 από τις 30.000 συνολικά τεχνικές μελέτες που πρέπει να εγκριθούν με μεγάλη ευθύνη και προσοχή από την πλευρά του ελληνικού δημοσίου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η τεχνική αρτιότητα ενός σύνθετου και τεχνικά πολύπλοκου έργου υποδομής, χρησιμοποιείται παραπλανητικά προκειμένου να εξαχθούν ατεκμηρίωτα συμπεράσματα για την πρόοδο του Μετρό της Θεσσαλονίκης και την ολοκλήρωσή του σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, στο τέλος του 2020.

Και μόνο το γεγονός ότι από το 30% που βρίσκονταν η πρόοδος του έργου το 2016, μετά από 10 δηλαδή ολόκληρα χρόνια από την έναρξη της κατασκευής του, αυτό έφτασε να ξεπερνά σήμερα το 70%, της ολοκλήρωσής του, διαψεύδει το δημοσίευμα καθώς αποδεικνύει την τεράστια πρόοδο που συντελείται.

Ευτυχώς οι σήραγγες που έχουν διανοιγεί στο σύνολό τους απ´ άκρου σε άκρο της πόλης, οι σταθμοί που ολοκληρώνονται ο ένας μετά τον άλλον, ο εξοπλισμός που εγκαθίσταται και ο πρώτος συρμός που ήδη βρίσκεται στο έτοιμο να τον υποδεχθεί Αμαξοστάσιο, είναι αδιάψευστοι μάρτυρες ότι το έργο προχωρεί γρήγορα και θα ολοκληρωθεί στην ώρα του”.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις