Για πρώτη φορά ομιλία Καραμανλή σε εκδήλωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Θα μιλήσει από το βήμα

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί την επόμενη Τετάρτη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής εν όψει της παρουσίασης από τη Διοικούσα Επιτροπή των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος στην Α’ και Β’ ομώνυμη εκλογική περιφέρεια, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Ο Κώστας Καραμανλής αναμένεται για πρώτη φορά να ανέβει στο βήμα και να κάνει δημόσια παρέμβαση, απευθύνοντας κάλεσμα στήριξης και πανστρατιάς εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες προεκλογικές αναμετρήσεις, οπότε περιοριζόταν είτε σε γραπτή δήλωση στήριξης είτε σε δήλωση σε τηλεοπτικά κανάλια.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει και να ζητήσει από τους πολίτες να στηρίξουν την κεντροδεξιά παράταξη, τονίζοντας πως είναι ανάγκη να υπάρξει μια ισχυρή κυβέρνηση μετά τις εθνικές εκλογές, αναφέρει το ethnos.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής θα βοηθήσει και στον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα.

Έτσι, μετά την παρουσίαση του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου ο πρώην πρωθυπουργός, αναμένεται να επισκεφθεί και πάλι τη Θεσσαλονίκη μέσα στο μήνα, πραγματοποιώντας περιοδεία στις λαϊκές γειτονιές της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα αναμένεται να επισκεφθεί και νομούς στη Βόρεια Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και τη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στις Σέρρες.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις