Η οικογένεια του Παναγιώτη – Ραφαήλ στέλνει το πρώτο της μήνυμα από τη Βοστόνη!

Ευχαρίστησαν τους πάντες οι γονείς του μικρού

Τη χαρά τους θέλησαν να εκφράσουν οι γονείς του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, προκειμένου να ξεκινήσει την ειδική θεραπεία του για την καταπολέμηση της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας από την οποία πάσχει.

Όλη η οικογένεια του βρίσκεται σε αναμονή των αποτελεσμάτων από τις πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο μικρός, με τις ευχές όλου του κόσμου να τους συνοδεύουν, προκειμένου όλα να πάνε καλά με την θεραπεία την οποία ακολουθεί.

Οι γονείς του, μάλιστα, έστειλαν και το πρώτο μήνυμα από αμερικανικού εδάφους.

Αναλυτικά ανέφεραν:

«Καλημέρα σε όλους από Βοστώνη!! Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που τα καταφέραμε!!! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας βοήθησε με την καρδιά του και είμαστε τώρα εδώ! Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο mda που εργάστηκε πολύ σκληρά για να οργανώσει αυτόν τον τεράστιο σκοπό! Να ευχαριστήσουμε ακόμη τον ελληνισμό εδώ, μας αγκάλιασαν αμέσως, καθώς και τη Χαρά, τη μαμα του Αντωνάκη, που από κοντά είναι ακόμα πιο γλυκιά!!

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι καλά, κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα. Είδαμε τον κ. Δάρρα από κοντά, εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ προσιτός, τον ευχαριστούμε για όλα! Με τη δική σας αγάπη καταφέραμε να φέρουμε το παιδί μας στα καλύτερα χέρια!! Να είστε όλοι καλά!!! Θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις!» 

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις