Οι κινήσεις ΣΥΡΙΖΑ για να μπλοκάρει την απόσπαση των αρχαίων από τη Βενιζέλου (ΦΩΤΟ)

syriza erga metro

Συνέντευξη Τύπου σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τις κινήσεις που πρόκειται να κάνει ώστε να αποτρέψει την απόσπαση των αρχαίων από το σταθμό Βενιζέλου που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση, έκαναν γνωστές στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

syriza erga metro

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ έκαναν λόγο για κινήσεις που διχάζουν την πόλη και κινήσεις ρεμβανσισμού από πλευράς της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής, Τάσος Κουράκης, γνωστοποίησε πως εφόσον γίνει πράξη το σχέδιο για τα αρχαία, τότε θα υπάρξει προσφυγή στη δικαιοσύνη ενώ θα γίνουν ενέργειες και σε ευρωπαϊκό επίπεδο από τους ευρωβουλευτές του κόμματος ώστε να υπάρξει ακύρωση.

syriza erga metro

Ο πρώην πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε., Γιάννης Μυλόπουλος υποστήριξε πως η απόσπαση των αρχαίων θα προκαλέσουν νέες καθυστερήσεις και άφησε αιχμές για τη στάση της εταιρείας που έχει αναλάβει τα έργα.

syriza erga metro

Η επίτιμη γενική διευθύντρια αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς και πρώην γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού, Μαρία Βλαζάκη μιλώντας για τα αρχαία, είπε πως η όλη διαδικασία είναι πιθανό να τα τραυματίσει σε μεγάλο βαθμό.

syriza erga metro

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις