Η Θεσσαλονίκη σε χορευτικούς ρυθμούς

Δεκάδες χορευτές μετέτρεψαν σε πίστα χορού την Πλατεία Αριστοτέλους και έδωσαν μια όμορφη νότα σε όσους επέλεξαν το κέντρο της Θεσσαλονίκης για την σημερινή ημέρα.

0104xoros3

40 νεαροί λάτρεις του χορού από πολλές και διαφορετικές ομάδες χόρεψαν διάφορα στυλ και μετέφεραν την αγάπη τους για την τέχνη στον κόσμο που τους χειροκρότησε θερμά.

0104xoros

Η σημερινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Thessaloniki Dance Festival (TDF), που θα διαξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 8 και 9 Απριλίου με διοργανωτές την ΔΕΘ-Helexpo, τη σχολή χορού All Star Dance και τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Το TDF θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης και στα περίπτερα 8 και 12 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο των πρόδρομων εκδηλώσεων του TDF μετατρέπεται αύριο η πλατεία Αριστοτέλους (από τις 12:30-14:00) σε χορευτική αρένα, όπου θα παρουσιαστεί ένα μοναδικό θέαμα στους λάτρεις του αθλητικού χορού.
Κατά τη διάρκεια του TDF στις 8-9 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα έξι διαγωνισμοί χορού στα είδη: Latin, Hip Hop, Salsa, Tango Argentino, Oriental & Σύγχρονο &Jazz.

AFISA tdf 2017 01

Το festival ακόμη περιλαμβάνει σεμινάρια χορού από κορυφαίους χορευτές και δασκάλους και δύο μεγάλα party. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με τον διαγωνισμό των νικητριών ομάδων «Best of the Best Show 2017».
Στόχος του TDF είναι η διάδοση της καλλιτεχνικής, αλλά κυρίως της αθλητικής διάστασης του χορού.
Για περισσότερες πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα του TDF επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.tdf.gr

0104xoros1

0104xoros2

0104xoros4

0104xoros5

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις