Η τραγική ιστορία της 19χρονης που σκοτώθηκε σήμερα στη Λάρισα

Ανείπωτη τραγωδία, πριν 2 χρόνια είχε χάσει την ίδια μέρα σε τροχαίο τον αδελφό της

Ένα τροχαίο δυστύχημα νωρίς το πρωί στη Λάρισα στοίχισε τη ζωή σε δύο νέα παιδιά, μίας 19χρονης και ενός 28χρονου. Το αδιανόητο, που δεν μπορεί να χωρέσει ο νους, είναι πως η κοπέλα, δύο χρονια πριν, την ίδια ημέρα, είχε χάσει τον αδελφό της σε τροχαίο επίσης, στον Τύρναβο.

Το σοκαριστικό επίσης είναι πως η 19χρονη, λίγες ώρες ώρες πριν συμβεί το μοιραίο είχε αναρτήσει στην προσωπική της σελίδα στο facebook, ένα κείμενο αναφερόμενη στον άδικο χαμό του αδερφού της, μνημονεύοντάς τον με λόγια που ραγίζουν την καρδιά.

Το κείμενο που έγραψε για τον αδελφό της, που έχασε τη ζωή του στα 25 του χρόνια:

«Ίσως είναι οι αναμνήσεις.. Ίσως είναι το ότι δεν ζήσαμε μαζί όσα θα θέλαμε.. Ο πόνος πια είναι ένα μέρος της καθημερινότητας μας. Δύο χρόνια μετά σου λέει ο κόσμος.. Και εσύ τι να πεις;; ότι ακόμα τον φέρνεις στο μυαλό σου;; ότι βάζεις ένα πιάτο φαγητό παραπάνω από συνήθεια;; ότι λες σιγά και επειδή έπαθα αυτό;; θα πάω και θα του μιλήσω και θα μ πει τι να κάνω.. Μα τα μάρμαρα δεν μιλάνε αγάπη μου.. Η ψυχή σου κάνει βόλτες πάνω μαζί με τα άστρα αυτή την όμορφη βραδιά και ίσως έχεις μαγευτει τόσο πολύ που ξεχνάς να έρθεις να δώσεις το παρόν.. Μια αγκαλιά.. Ένα γαργάλημα ακόμα.. Ένα “αφού είσαι ηλιθια”.. Όπως παλιά όπως τότε που όλα ήταν καλά και ρόδινα.. Όπως τότε που η μόνη έννοια μας ήταν το πως θα τσακωθούμε πάλι.. Θα μας πεις το μυστικό της ευτυχίας ποτέ;; θα έρθεις για μια αγκαλιά που τόσο πολύ έχουμε όλοι μας ανάγκη;; έστω σε αυτή την άυλη μορφή που αποκτησες τώρα.. Εμείς προσευχές κάνουμε κάθε βράδυ για σένα.. Γιαυτό λοιπόν αυτή την όμορφη βραδιά προσευχησου κι εσύ λίγο για μας και για όλους που τόσο το έχουν ανάγκη.. Είσαι το κάτι άλλο.. Γιαυτό μένεις στις καρδιές μας..»

Η μοίρα έχει «χτυπήσει» αδυσώπητα την οικογένεια και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκαν τα δύο αδέλφια σε τόσο νεαρή ηλικία από τροχαίο και μάλιστα την ίδια ακριβώς ημερομηνία μέσα σε δύο χρόνια.

Πηγή: onlarissa.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις