Κ. Νοτοπούλου: “Η ανάπτυξη του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης συμβάλλει στην ανάπτυξη της πόλης”

Στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης η υποψήφια δήμαρχος

Συνάντηση με τη διοίκηση του ΟΛΘ είχε σήμερα η υποψήφια Δήμαρχος Κατερίνα Νοτοπούλου συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» συζήτησε με τον Πρ. του ΔΣ και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ο.Λ.Θ Σωτήρη Θεοφάνη για τη στενή σχέση της πόλης και του λιμανιού και πως η περαιτέρω ανάπτυξη του Λιμένα Θεσσαλονίκης συμβάλλει στην ανάπτυξη της πόλης καθώς όπως τονίστηκε, το Λιμάνι είναι βασικός αναπτυξιακός πυλώνας για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα ευρύτερα.

Ακολούθησε συνάντηση με εκπροσώπους της Γενικής Γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής πολιτικής, τη Δημόσια Αρχή Λιμένα , το σωματείο εργαζομένων, το σύλλογο διοικητικών υπαλλήλων, το σύλλογο τεχνικών υπαλλήλων, το σωματείο χειριστών, το σωματείο εργολαβικών εργαζομένων και το σύλλογο Ναυτικών Πρακτόρων.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στις εργασιακές σχέσεις, τη σχέση του λιμανιού με την πόλη και το ρόλο του ως εργαλείο ανάπτυξης της περιοχής.

«Είμαι υπερήφανη που είμαστε σήμερα εδώ. Γιατί από το γραφείο του Πρωθυπουργού δώσαμε μια μεγάλη μάχη, βάλαμε τα δυνατά μας για να αποτραπεί ο κίνδυνος να χαθεί η Α’ Προβλήτα και την κερδίσαμε. Η Α’ προβλήτα παραμένει στους πολίτες. Και αυτό το καταφέραμε με κόπο» τόνισε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης υπογράμμισε τον κρίσιμο ρόλο του Δήμου σε σχέση με το λιμάνι της πόλης και πως αυτό μπορεί να αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης προς όφελος των πολιτών. Ακόμη τόνισε πως ως η επόμενη δημοτική αρχή θα συνεχίσει να διεκδικεί αλλά και να διασφαλίζει ελεύθερο δημόσιο χώρο για όλους τους πολίτες.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις