Κ. Ζέρβας: “Τηρώ τις υποσχέσεις μου”

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατέθεσε στο Πρωτοδικείο το συνδυασμό του

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία, προχωράμε αποφασισμένοι, το αποτέλεσμα το βράδυ των εκλογών θα είναι θετικό για την πόλη» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, καταθέτοντας στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Ναι στη Θεσσαλονίκη».

«Όταν τον Οκτώβριο ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια για την πόλη, δεν περιμέναμε τις πλάτες κανενός. Πολλοί πίστεψαν ότι δεν θα φτάσουμε ως εδώ σήμερα. Τους διαψεύσαμε και είμαστε παρόντες με ενιαίο ψηφοδέλτιο για το δημοτικό συμβούλιο και όλες τις κοινότητες του δήμου Θεσσαλονίκης» είπε ο κ. Ζέρβας και συνέχισε:

«Εκκρεμεί άλλη μία υπόσχεση, η αλλαγή της πόλης, η νίκη της Θεσσαλονίκης. Τηρώ τις υποσχέσεις μου. Ολοένα και περισσότεροι έρχονται μαζί μας. Το αίτημα της αλλαγής είναι ώριμο. Η πόλη δεν γυρίζει πίσω. Κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον της».

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη» απαρτίζεται από εξήντα πέντε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και εβδομήντα έξι υποψηφίους για τα συμβούλια των κοινοτήτων του δήμου.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις