Καλά στην υγεία του ο 12χρονος που δέχθηκε επίθεση σε σχολείο της Νεάπολης

thessaloniki neapoli gymnasio sxoleio gymnasio neapolis

Ο αντιπρόεδρος της Γ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης μετέφερε τα νεότερα της υπόθεσης

Έρευνες για τον εντοπισμό των κουκουλοφόρων δραστών διεξάγονται αυτή την ώρα, σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Θεοδοσιάδη, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της Γ’ Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα ο 12χρονος μαθητής γυμνασίου από το Ιράκ δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και χαρακιές από άγνωστους κουκουλοφόρους έξω από το σχολείο του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα μετέφερε ο κ. Θεοδοσιάδης στο News247, το παιδί δεν αναγνώρισε τους δύο εξωσχολικούς αφού είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους,

«Το παιδί ενημέρωσε αμέσως τον διευθυντή του για το τι συνέβη. Αυτή την ώρα είναι καλά στην υγεία του. Οι άγνωστοι του έκαναν δύο χαρακιές στο χέρι. Το παιδί είναι η δεύτερη χρονιά που πηγαίνει στο σχολείο και διαμένει στην περιοχή με την οικογένειά του σε διαμέρισμα και όχι σε κάποια δομή φιλοξενίας. Είναι αυτονόητη η απερίφραστη καταδίκη του περιστατικού, το οποίο είναι μεμονωμένο για την περιοχή μας» λέει ο κ.Θεοδοσιάδης, με τον Περιφερειακό Διευθυντή, Αλέξανδρο Κόπτση, να συμπληρώνει:

«Είχα μια προφορική ενημέρωση για το περιστατικό και ζήτησα να διερευνηθεί εμπεριστατωμένα τι ακριβώς συνέβη και υπό ποιες συνθήκες. Δόθηκε εντολή και στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να καταγραφούν όλα αυτά γραπτώς, να έχουμε εικόνα, ώστε να προχωρήσει άμεσα η έρευνα στα επόμενα στάδια».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις