«Καμία καμία οικοδόμηση στο πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά»

Τι αναφέρει η Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Μελά

Τη θέση της για τη μη οικοδόμηση στο πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Μελά.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Πάγια θέση της Ανανεωτικής Κίνησης Πολιτών Δήμου Μελά αποτελεί να μην πραγματοποιηθεί καμία οικοδόμηση στην έκταση του Πρώην Στρατοπέδου Παύλου Μελά, όπου θα πρέπει να διαμορφωθεί Μητροπολιτικό Πάρκο.

Η Κίνησή μας είναι η μόνη, που έχει εκφράσει την ξεκάθαρη θέση ότι δεν θα πρέπει να συντελεστεί καμία οικοδόμηση στο Πρώην Στρατόπεδο, σε αντίθεση με άλλες παρατάξεις οι οποίες έχουν εκφράσει θέση υπέρ της οικοδόμησης μέρους της έκτασης.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων τονίζει η Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Μελά πως από την πρώτη στιγμή έχει τεθεί υπέρ της παραχώρησης του Στρατοπέδου Παύλου Μελά στο Δήμο, αλλά δε ψήφισε την εισήγηση της διοίκησης και του δημάρχου.

Θέλουμε ένα πραγματικό Μητροπολιτικό Πάρκο – χωρίς άλλα οικοδομήματα – που θα αποτελέσει χώρο χαράς, αναψυχής και πολιτισμού για τους δημότες του Παύλου Μελά, καθώς κι όλους τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης».

Σχετικές δημοσιεύσεις