Κατερίνη: Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση μητέρας και κόρης

Τι ειπώθηκε στο τηλεφώνημα που έγινε πριν την εξαφάνιση

Οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της 17χρονης κοπέλας και της 45χρονης μητέρας, τα ίχνη των οποίων αγνοούνται από την περασμένη εβδομάδα, από την πόλη της Κατερίνης, είναι σε εξέλιξη.

Για την ανήλικη, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενεργοποίησε, κατόπιν συναίνεσης της αστυνομίας, συναγερμό «Ambert Alert».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, πρόκειται για την Μαρία – Ιωάννα Δεληγιάννη, η οποία έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Η ανήλικη αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και γι’ αυτό χρησιμοποιεί περιπατητήρα, χρώματος μπλε, όπως περιγράφεται στην ανακοίνωση-ειδοποίηση.

Το τηλεφώνημα στον πατέρα πριν την εξαφάνιση

Είχε προηγηθεί δήλωση εξαφάνισης που έκανε ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης σε αστυνομικό τμήμα της Κατερίνης. Όπως έγινε γνωστό, η εξαφάνιση δηλώθηκε το περασμένο Σάββατο (9/11) ενώ όπως φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ο πατέρας, το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας (8/11) του τηλεφώνησε η σύζυγός του μεταφέροντάς του την απόφαση της να φύγει με την κόρη τους.

Eκτοτε διεξάγονται έρευνες που μέχρι στιγμής δεν έχουν καρποφορήσει. Σύμφωνα με την εκδοθείσα ανακοίνωση «Ambert Allert», η ζωή των δύο γυναικών «ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις